ΗΡΑΚΛΗΣ BC: Γίνεται πατέρας ο Τέρνερ και δεν παίζει με Ολυμπιακό
Ο Έλστον Τέρνερ θα ταξιδέψει στην Αμερική, προκειμένου να είναι στο πλευρό της γυναίκας του, η οποία θα φέρει στον κόσμο δίδυμα, χάνοντας έτσι τα παιχνίδια απέναντι στον Ολυμπιακό και τη Μόρναρ Μπαρ, για Basket League και FIBA Europe Cup αντίστοιχα.
Ο Έλστον Τέρνερ θα τεθεί εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων του Ηρακλή το προσεχές διάστημα, αφού μετέβη στις ΗΠΑ για να βρεθεί στο πλευρό της συζύγου του, που θα φέρει στον κόσμο δίδυμα. Ο Αμερικανός φόργουορντ θα αναχωρήσει την Παρασκευή (23/10), κάτι που σημαίνει πως δε θα δώσει το «παρών» στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν για τους Θεσσαλονικείς.
Το πρώτο αφορά την Stoiximan Basket League, με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο «Ιβανώφειο» (Κυριακή 24/10 στις 17:00), ενώ το δεύτερο τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του «Γηραιού» απέναντι στη Μόρναρ Μπαρ για το FIBA Europe Cup, την Τετάρτη (17/10).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- «Πρέπει να πάρω τον Μαρινάκη»: Η αναφορά στο ντοκιμαντέρ «A Beautiful Obsession»
- Μέγα σοκ με Μάικ Τζέιμς: Μένει εκτός για 7-9 μήνες με σοβαρό τραυματισμό στον αχίλλειο
- Καταγγελία Παναθηναϊκού για Μπαρτζώκα: Ζητάει την τιμωρία του προπονητή του Ολυμπιακού
- Τζολάκης Παρασκήνιο: Το ποσοστό μεταπώλησης του Ολυμπιακού και η πρώτη κρούση στη Χαλ
- Στη «χώρα του Λιόλιου»: Τους κατήγγειλε, δικαιώθηκε και τον …στέλνουν στο σκαμνί
