ΜΠΟΣΤΟΝ ΣΕΛΤΙΚΣ: «Μαύρο» της Κίνας στον Καντέρ για τις δηλώσεις του υπέρ του Θιβέτ
Ο Ενές Καντέρ έβαλε στο στόχαστρό του, αυτήν την φορά, την Κίνα εκφράζοντας την συμπαράστασή του στο Θιβέτ, κάτι που δεν άρεσε στους κινέζους, οι οποίοι αποφάσισαν να μην μεταδώσουν ξανά παιχνίδια των Μπόστον Σέλτικς.
Ο Ένες Καντέρ έκανε επίθεση στον πρόεδρο της Κίνας σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στο Θιβέτ, παίρνοντας ξεκάθαρη θέση.
Για αυτόν τον λόγο, η Κίνα δεν θα μεταδίδει από εδώ και στο εξής τους αγώνες των Μπόστον Σέλτικς, με τους «Κέλτες» να μπαίνουν στην ίδια λίστα με τους Φιλαδέλφεια Σίξερς, λόγω των δηλώσεων που είχε κάνει το 2019 ο Νταρίλ Μόρεϊ -ως GM των Ρόκετς– υποστηρίζοντας το Χοκ Κονγκ.
Ωστόσο, αυτό δεν είναι το μόνο μέτρο που πήρε η Κίνα, αφού κατέβηκαν όλα τα βίντεο του Τούρκου σέντερ από το διαδίκτυο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Ζέλσον Μαρτίνς κέρδισε την ανανέωση... ευρώ - ευρώ
- Ολυμπιακός: Αυτά έκανε στο ντεμπούτο του ο Αντρέ Λουίς και γιατί σκόρπισε χαμόγελα
- ΠΑΟΚ: Το συγκινητικό βίντεο από το «αντίο» της Τούμπας στα επτά αετόπουλα
- Καιρός: Έρχεται διπλό κύμα κακοκαιρίας μέσα στην εβδομάδα, προειδοποιεί ο Τσατραφύλλιας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε τον ημιτελικό Ελλάδα - Ουγγαρία και τις μάχες Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού AKTOR στην Euroleague
