ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ B.C.: «Μέσα» ο Χάγκινς για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ
Ο Τζος Χάγκινς θα δώσει κανονικά το «παρών» στην αναμέτρηση του Περιστερίου απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (24/10, 20:00, ΕΡΤ 3).
Το Περιστέρι πραγματοποίησε το Σάββατο (23/10) την τελευταία του προπόνηση πριν τον αγώνα της Κυριακής (24/10, 20:00, ΕΡΤ3) με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, για την τέταρτη αγωνιστική της Stoiximan Basket League.
Τα καλά μαντάτα για τον τεχνικό της ομάδας των δυτικών προαστίων, Σωτήρη Μανωλόπουλο, είναι ότι μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες και του Τζος Χάγκινς για τον αγώνα απέναντι στους νταμπλούχους Ελλάδος.
Συγκριμένα, ο 27χρονος Αμερικανός γκαρντ έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του, δείχνοντας στην προπόνηση του Σαββάτου να έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες. Ως εκ τούτου, αναμένεται να χρησιμοποιηθεί κανονικά στο αυριανό ματς.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΕΟΕ: Σε εξέλιξη οι εργασίες για να ζωντανέψει ξανά το Εθνικό Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο! (VIDEOS)
- Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» οικογένεια τίμησε τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7
- Ολυμπιακός: Ο διαφορετικός «Θεός της μπάλας» και μια ομαδάρα που δεν έχει πιάσει το ταβάνι της
- Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις: Αυτή είναι η πρόταση του Παναθηναϊκού - Γιατί η Κυριακή είναι κρίσιμη μέρα
- ΟΦΗ: Μπήκαν αποστολή Αθανασίου και Ρομάνο για Λεβαδειακό
