ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ: Απρόοπτο με Γουάιτ!
Ο «πονοκέφαλος» του Δημήτρη Πρίφτη έγινε… διπλός ενόψει Εφές. Μετά τον Παπαπέτρου, ο Οκάρο Γουάιτ ένιωσε ενοχλήσεις στη γάμπα και τη τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του
Ο αγώνας με την Εφές είναι σημαντικός για την συνέχεια του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στην Ευρωλίγκα, αλλά τα προβλήματα δεν λείπουν. Συγκεκριμένα, ο Οκάρο Γουάιτ έχει ενοχλήσεις στην γάμπα και η συμμετοχή του είναι αμφίβολη στο ματς με την Εφές. Μάλιστα το ανέφερε και ο Δημήτρης Πρίφτης.
“Έχουμε να διαχειριστούμε κάποια θέματα τραυματισμών, όπως είναι αυτό του Παπαπέτρου, μετά το ματς με το Περιστέρι. Ένα θέμα που προέκυψε με τον Οκάρο Γουάιτ της τελευταίας στιγμής. Θα το δούμε και θα το αξιολογήσουμε αύριο το πρωί, για να δούμε αν και κατά πόσο θα τους έχουμε κοντά μας” είπε μεταξύ άλλων ο Ελληνας κόουτς.
Κατά συνέπεια, ανήμερα του αγώνα (27/10) θα αποφασιστεί για το αν θα μπορέσει ο Αμερικανός να βοηθήσει τους “πράσινους”. Θα δοκιμάσει το πρωί της Τετάρτης. Από εκεί και πέρα, δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί ο Παπαπέτρου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΑΕΚ: Λέφσκι Σόφιας ή Καϊράτ Αλμάτι στο δρόμο για τ' αστέρια
- ΠΑΟΚ: Με Μπραν ή Απόλλων Λεμεσού στα πλέι οφ του Conference League
- ΠΑΟΚ: Με τον ηττημένο του Λέφσκι Σόφιας - Καϊράτ στα Play Off του Europa League εφόσον αποκλείσει την Άντερλεχτ
- ΟΦΗ: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ή ΤΣΣΚΑ Σόφιας στα Play Off του Europa League
- Ολυμπιακός: Με Μπόντο Γκλιμτ ή Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ στα play off του Champions League
