ΝΙΚΟΣ ΡΟΓΚΑΒΟΠΟΥΛΟΣ: «Γνωρίζουμε τη σημασία του παιχνιδιού για τον κόσμο της Πάτρας»

Το παιχνίδι του Απόλλωνα Πατρών με τον Προμηθέα ξεχωρίζει στην αγωνιστική της Super League, με τον Νίκο Ρογκαβόπουλο να σχολιάζει στο blog του στον ΕΣΑΚΕ.

Το τοπικό ντέρμπι της Πάτρας βρίσκεται προ των πυλών, με τον Απόλλωνα Πατρών να υποδέχεται τον Προμηθέα (Σάββατο 30/10) και τον Νίκο Ρογκαβόπουλο να γράφει στο blog του στον ΕΣΑΚΕ, για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση

«Καλημέρα σε όλους.

Η εβδομάδα που πέρασε μας άφησε ανάμεικτα συναισθήματα. Από τη μια κερδίσαμε τη Λάρισα στο πρωτάθλημα, δίνοντας ικανοποίηση και χαρά στον κόσμο μας, παίζοντας πολύ καλό μπάσκετ κατά διαστήματα. Από την άλλη, στο EuroCup δυστυχώς ήρθε μια ήττα, η οποία μας πόνεσε με τον τρόπο που ήρθε. Μπορούσαμε να κερδίσουμε πιστεύω, είχαμε αρκετά καλά διαστήματα μέσα στο ματς, όμως μας έλειψε στο τέλος το καθαρό μυαλό και η τύχη και η Γκραν Κανάρια έφτασε στη νίκη.

Προσωπικά δε με ενδιαφέρει αν παίζω καλά ή όχι αν αυτό δε συνοδεύεται με νίκη της ομάδας μας. Μπροστά μας έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στην Περιβόλα με τον Απόλλωνα. Πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι και γνωρίζουμε πως έχει μεγάλη σημασία για τον κόσμο της Πάτρας.

Εμείς με τη σειρά μας καλούμαστε να ανασυνταχθούμε και να πάρουμε τη νίκη, για να αναπτερώσουμε το ηθικό μας και να πάμε με καλή ψυχολογία στη Γαλλία να αντιμετωπίσουμε τη Μπουργκ. Θεωρώ πως έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα συνολικά. Ήδη παιχνίδι με το παιχνίδι έχουμε αρχίσει να βάζουμε στο παιχνίδι μας περισσότερα στοιχεία που θέλει ο coach και είμαι πεπεισμένος πως αυτό θα αρχίσει να αποτυπώνεται και στα αποτελέσματα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News