ΕΛΙ ΟΚΟΜΠΟ: MVP της 7ης αγωνιστικής της EuroLeague
Ο Έλι Οκόμπο αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της 7ης αγωνιστικής της EuroLeague, μετά την αδιανόητη εμφάνισή του στο ματς της Βιλερμπάν απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ.
Η Βιλερμπάν συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία στο ξεκίνημα της φετινής EuroLeague περνώντας με το επιβλητικό 84-70 από το ΟΑΚΑ, απέναντι στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της διοργάνωσης.
«Δήμιος» των «πράσινων» έγινε ο Έλι Οκόμπο, ο οποίος με 35 πόντους (4/4 βολές, 8/12 δίποντα, 5/7 τρίποντα), 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κλεψίματα και 5 κερδισμένα φάουλ, έσπασε όλα τα… κοντέρ στο σύστημα αξιολόγησης, συγκεντρώνοντας 37 βαθμούς.
Αυτοί ήταν και οι περισσότεροι βαθμοί που καταγράφηκαν από παίκτη νικήτριας ομάδας στην 7η αγωνιστική, γεγονός που ανέδειξε τον 24χρονο Γάλλο πόιντ γκαρντ σε MVP της αγωνιστικής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ο Ιμανόλ έχει ήδη ξεπεράσει τις προσδοκίες
- Ολυμπιακός: Η αποστολή για το ματς με την Κηφισιά
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Τι έγινε με τον Νίκολιτς μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ
- Ολυμπιακός: Ο Ιμανόλ αποκάλυψε το μυστικό του αήττητου σερί
- Ολυμπιακός σε σοκ: Πώς αντικαθίσταται ο Μοντέρο; - Ο Κόντσαρ, ο Γουόρντ, ο Πλώτας και το... κάρμα του Ντόρσεϊ
