ΑΡΗΣ: Οι εξηγήσεις Καστρίτη για την ήττα από το Λαύριο

Ο τεχνικός του Άρη έδειξε την κούραση, τις ειδικές καταστάσεις και τους τραυματισμούς για την αποτυχία του Άρη να φτάσει στη νίκη

Ο Άρης ηττήθηκε σε ένα ακόμη παιχνίδι οριακά στο τέλος του αγώνα και ο Γιάννης Καστρίτης προσπάθησε στη συνέντευξη Τύπου να εξηγήσει τις αιτίες. Ο κόουτς του Άρη στάθηκε στην κούραση των παικτών του, τους τραυματισμούς και τις ειδικές καταστάσεις εκφράζοντας την πίστη του ότι οι παίκτες του θα ανταμειφθούν. Παράλληλα ξεκαθάρισε πως ο τραυματισμός του Τζέιμς Κέλι δεν είναι σημαντικός.

«Θέλαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι όπως κάνουμε πάντα. Ήμασταν κοντά, είναι λεπτομέρειες του παιχνιδιού μας που έκριναν το αποτέλεσμα. Δεν βρίσκω δικαιολογίες αλλά υπάρχει κούραση στους παίκτες μας, θεωρώ ότι ήταν εμφανές αυτό στο δεύτερο μέρος. Οι κακές αποφάσεις οφείλονται σε αυτό, ειδικά όταν παίζεις απέναντι σε μια ικανή ομάδα. Παρόλα αυτά κρατάμε ψηλά το ηθικό των παιδιών, συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά και θα ανταμειφτούμε. Δεν είναι συμπτωματικό όταν συμβαίνει συνέχεια οι οριακές ήττες. Το θέμα είναι να μεταφράσουμε σωστά τα λάθη και να τα διορθώσουμε. Το ένα κομμάτι είναι το μπασκετικό και προπονητικό που οφείλουμε να δουλεύουμε στις ειδικές καταστάσεις. Η άλλη αφορά τους τραυματισμούς. Όπως και να έχει οι παίκτες προσπαθούν με όλους τις δυνάμεις τους και σε όλα τα ματς μείναμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος. Όλοι είδαν πως χάσαμε και στην ΑΕΚ. Αυτή η ομάδα δίνει ότι περισσότερο έχει, αλλά ναι, όντως πρέπει να μάθουμε να παίρνουμε τις σωστές αποφάσεις στο τέλος».

Για τον τραυματισμό του Κέλι, που έπαιξε μόνο 10 λεπτά και αποχώρησε με ενοχλήσεις, είπε: «Όσο πρόλαβα να μιλήσω με το τιμ δεν έχει κάτι σοβαρό».

Σε ερώτηση για την αντικατάσταση του Λόκετ, απάντησε: «Η ομάδα κινείται για ενίσχυση, θα κάτσουμε με την διοίκηση και θα συζητήσουμε, δεν μπορώ να μιλήσω συγκεκριμένα για κάθε παίκτη δεν το κάνω ποτέ».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News