ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Στο τέλος κέρδισε ο πιο τυχερός»
Ο προπονητής του Περιστερίου, Σωτήρης Μανωλόπουλος, μίλησε για την σπουδαία νίκη της ομάδας του επί του ΠΑΟΚ και τόνισε ότι το σουτ του ΜακΡί ήταν τυχερό.
Ο Σωτήρης Μανώλοπουλος στάθηκε στην τελευταία φάση με το νικητήριο σουτ του ΜακΡί, ενώ παράλληλα έδωσε συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ και του ευχήθηκε καλή συνέχεια.
Συγκεκριμένα είπε:
«Ήταν ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, με δύο ομάδες που έβαλαν ψηλά τον πήχη από την αρχή της σεζόν. Στο τέλος κέρδισε ο πιο τυχερός. Είναι μια πολύ μεγάλη νίκη, τεράστια για το Περιστέρι. Έχουμε κάνει ένα κακό ξεκίνημα και θέλουμε να σταθούμε στα πόδια μας κυρίως για ψυχολογικούς λόγους, είναι πρόβλημα αυτό για μας όταν παίζεις συνεχώς, δύο-τρία παιχνίδια την εβδομάδα και δεν κερδίζεις.
Επίσης ο ΠΑΟΚ είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα και ρόστερ, με έμπειρο προπονητή, και λίγοι θα περάσουν από εδώ. Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Είχαμε τρεις στόχους, να μείνουμε ενωμένοι για 40’ και το πετύχαμε σε απόλυτο βαθμό, ακόμα και όταν βρεθήκαμε πίσω με 14 πόντους. Μέχρι τώρα ήμασταν πολύ κακοί στα αμυντικά ριμπάουντ και στα λάθη. Τα ελέγξαμε και τα δύο σε ικανοποιητικό βαθμό. Καλή συνέχεια στον ΠΑΟΚ».
Για την τελευταία επίθεση: «Αν βρίσκαμε ελεύθερο τρίποντο θα το κάναμε. Ήταν ένα τυχερό σουτ από έναν καλό σουτέρ».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Aktor: Η βραδιά που «μίλησε» η ψυχή και το refuse to lose!
- Ευρωπαϊκές λίστες: Πότε δηλώνονται στην UEFA - Πόσες αλλαγές δικαιούται κάθε ομάδα
- Λανουά Παρασκήνιο: Όσα είπε στους διαιτητές για το μέλλον του!
- Χίος: Τουλάχιστον 15 νεκροί από τη σφοδρή σύγκρουση Λιμενικού και σκάφους που μετέφερε μετανάστες (vid)
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτες τους ημιτελικούς του κυπέλλου ΟΦΗ - Λεβαδειακός, Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και το Αστέρας Aktor - Ολυμπιακός
