ΛΟΒ: «Θεωρήσαμε κάπου ότι τα πράγματα θα είναι εύκολα…»

Ο Ζερμέιν Λοβ μίλησε μετά από την ήττα από το Περιστέρι και επισήμανε ότι ο ίδιος και οι συμπαίκτες του πίστεψαν ότι θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα.

Ο Αμερικανός γκαρντ του ΠΑΟΚ, Ζερμέιν Λοβ, μίλησε για την ήττα στο τελευταίο σουτ από το Περιστέρι και επισήμανε ότι αυτήν την στιγμή ο «Δικέφαλος» δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά είναι στο χέρι του ίδιου και των συμπαικτών του να το γυρίσουν.

Συγκεκριμένα είπε:

«Επιθετικά ήμουν καλά. Ξέρουμε ότι έχουμε καλή ομάδα, αλλά ήταν δύσκολη μέρα για μερικούς μας παίκτες, αλλά δεν ήταν η επίθεση το πρόβλημα. Έπαιξα 30 λεπτά, είναι κάτι φυσιολογικό, δεν αισθάνομαι κουρασμένος.  Το παιχνίδι κρίθηκε στο σουτ. Το ελέγξαμε θα μπορούσαμε να κερδίσουμε.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα ήταν η τρίτη περίοδος. Κάναμε κάποια γρήγορα φάουλ και επιτρέψαμε σε κάποιους παίκτες της αντίπαλης ομάδας να μπουν στο παιχνίδι και σε συνδυασμό με κάποια δικά μας λάθη, άλλαξαν όλα. Αν δεν παίξουμε άμυνα, θα χάνουμε γιατί κάθε ομάδα στο πρωτάθλημα είναι καλή. Αυτό είναι το πιο βασικό»

Για το ξεκίνημα της τρίτης περιόδου που όλα άλλαξαν υπέρ του Περιστερίου: «Αφήσαμε λίγο το γκάζι. Ίσως μπήκαμε λίγο πιο χαλαροί. Όταν αντιμετωπίζεις μια τέτοια ομάδα και δεν την αντιμετωπίσεις με τον σωστό τρόπο, θα την πληρώσεις. Θεωρήσαμε κάπου ότι τα πράγματα θα είναι εύκολα…»

Για το ότι χάθηκε το παιχνίδι με αυτόν τον τρόπο για δεύτερη φορά: «Καλύτερα να χάνεις με μεγάλη διαφορά παρά έτσι. Το ότι χάσαμε δεν γυρίζει πίσω τίποτα. Είναι κάτι που μπορεί να μας προκαλέσει πρόβλημα. Είμαστε σε δύσκολη κατάσταση, όμως είναι στο χέρι μας για να το γυρίσουμε».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News