ΛΟΥ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ: «Με ενοχλεί να ρωτάνε για τις δύο γυναίκες μου» (vid)

Για την έντονη κριτική που δέχεται μετά την αποκάλυψη ότι συγκατοικεί μαζί με τις… δύο συζύγους του, μίλησε ο γκαρντ των Χοκς

Στην εκπομπή Bachelor Report, βρέθηκε ο αστέρας των Ατλάντα Χοκς, Λου Γουίλιαμς, ο οποίος εξέφρασε την ενόχλησή  του για την κριτική που έχει δεχτεί λόγω της… τριπλής σχέσης του!

Πιο αναλυτικά, ο έμεπιρος γκαρντ συγκατοικεί με τις δύο συζύγους του, με τις οποίες έχει τρία παιδιά και όλοι μένουν κάτω από την ίδια στέγη. 

«Με ενοχλεί πολύ να με ρωτάνε για τις δύο μου κοπέλες. Δεν μ’ αρέσει να με ρωτάει ο κόσμος γι αυτό το θέμα και για το τι κάνω. Δεν είναι για όλους, δεν τους αφορά. Ισχύει αλλά με ενοχλεί περισσότερο το γεγονός ότι έγινε μεγάλο θέμα και ότι πλέον εγώ δεν μπορώ να το ελέγξω. Ο κόσμος θεωρεί ότι οι κοπέλες ήταν αδελφές. Είναι γελοίο. Δεν μου αρέσει που δεν μπορώ να κοντρολάρω αυτά που λέγονται και το πως το βλέπει ο κόσμος.

Και οι δύο κοπέλες είναι οι μητέρες των παιδιών μου, δεν είναι κάποιες τυχαίες που απλά βγαίνω και περνάω χρόνο μαζί τους. Είναι υπεύθυνες γι αυτά τα παιδιά. Απλά δεν μ’ αρέσει η ιστορία που έχει δημιουργηθεί».

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News