ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ: Συμφωνία, αλλά όχι οριστικό deal με Ζούρο

Το σημείο που κολλάνε οι συζητήσεις της ομάδας της Πάτρας με τον Έλληνα προπονητή.

Οι κακές εμφανίσεις του Προμηθέα έχουν οδηγήσει τον Λουίς Κασιμίρο στην έξοδο από την ομάδα της Πάτρας, ωστόσο αυτή δεν θα γίνει πραγματικότητα μέχρι η ομάδα να βρει τον διάδοχό του. Κάτι από το οποίο δεν απέχει πολύ, αφού οι Πατρινοί βρίσκονται πολύ κοντά στην σύναψη συνεργασίας με τον Ηλία Ζούρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Προμηθέας τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με τον Έλληνα προπονητή και το μόνο που απομένει είναι να οριστικοποιηθεί η διάρκεια του συμβολαίου του, η οποία αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα αυτή τη στιγμή και δεν αφήνει τις διαπραγματεύσεις να έχουν αίσιο τέλος. Η πρόταση της ομάδας της Πάτρας έχει διάρκεια μέχρι και το τέλος της φετινής σεζόν με τον Ζούρο να ζητάει πιο μακροχρόνια δέσμευση.

Αν αυτό το κομμάτι της συμφωνίας διευθετηθεί, τότε θα έχει κλείσει και το τελευταίο ζήτημα που απομένει κι έτσι ο Έλληνας κόουτς θα αναλάβει την ομάδα της Πάτρας.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ηλίας Ζούρος είναι και προπονητής της εθνικής Γεωργίας και θα συνεχίσει να είναι, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι και το επόμενο Ευρωμπάσκετ το 2022, στο οποίο η χώρα είναι συνδιοργανώτρια.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News