ΦΙΛΑΔΕΛΦΙΑ ΣΙΞΕΡΣ: Πρόστιμο 360 χιλιάδων δολαρίων στον Σίμονς για απουσία από το ματς με τους Πίστονς

Με πρόστιμο 360 χιλιάδων δολαρίων τιμώρησαν οι Φιλαντέλφεια Σίξερς τον Μπεν Σίμονς για την απουσία του στον αγώνα με τους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Ο Μπεν Σίμονς έχει επικαλεστεί ψυχολογικούς λόγους προκειμένου να μην αγωνίζεται με τη φανέλα των Φιλαντέλφια Σίξερς, οι οποίοι, πάντως, τουλάχιστον στο ξεκίνημα της σεζόν, τα πηγαίνουν περίφημα, μετρώντας ρεκόρ 7-2 με επίθεση… φωτιά.

Ο 25χρονος Αυστραλός γκαρντ-φόργουορντ δεν δείχνει καμία πρόθεση να συνεργαστεί με τους ψυχολόγους της ομάδας, γεγονός που αναγκασε τη διοίκηση των Σίξερς να ενεργοποιήσει νέα… αντίμετρα για να επαναφέρει τον παίκτη στη… τάξη.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τις πληροφορίες του ESPN, η ομάδα της Φιλαντέλφια τιμώρησε τον Σίμονς με πρόστιμο ύψους 360 χιλιάδων δολαρίων, ένεκα της απουσίας του από τον τελευταίο αγώνα κόντρα στους Ντιτρόιτ Πίστονς.

Ουσιαστικά, παρακράτησαν από το μισθό του αθλητή το ποσό που αντιστοιχεί σ’ έναν αγώνα και το ίδιο ακριβώς πρόκειται να κάνουν και για κάθε άλλο ματς που θα απουσιάσει, ωσότου αποφασίσει να διευκολύνει το έργο των ψυχολόγων και φανεί συνεργάσιμος απέναντί τους αλλά, και συνεπής στις υποχρεώσεις του απέναντι στο κλαμπ εν γένει.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News