ΑΡΗΣ: Προ των πυλών ο Κλόμπουτσαρ
Ο Σλοβένος γκαρντ έχει συμφωνήσει με τον Άρη και θα καλύψει προσωρινά το κενό του Ολιβιέ Χάνλαν
Ο 34χρονος πολύπειρος Γιάκα Κλόμπουτσαρ είναι ο περιφερειακός που συμφώνησε ήδη με τον Άρη και έρχεται για να αγωνιστεί κόντρα στον Ηρακλή την Κυριακή, ώστε να καλύψει το κενό του τραυματία Ολιβιέ Χάνλαν.
Ο Σλοβένος που μπορεί να αγωνιστεί στις θέσεις 1-3 θα υπογράψει για έναν μήνα και θα παίξει άμεσα κόντρα στον Ηρακλή και πιθανότατα κόντρα στο Περιστέρι. Η παρουσία του θα εξαρτηθεί και από την αποθεραπεία του Χάνλαν.
Ο Κλόμπουτσαρ δεν έπαιξε φέτος σε κάποια ομάδα. Πέρυσι στην Μπουγιούκτσεκμε είχε 10.4 πόντους, 3.4 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ ανά αγώνα. Είναι παιδί της Ολίμπια Λιουμπλιάνα, ενώ έχει παίξει ακόμα σε Κρκα, Παρτιζάν, Ουλμ, Μπουγιούκσεχίρ, Γαλατάσαραϊ, Σαλόν.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
