ΗΛΙΑΣ ΖΟΥΡΟΣ: «Να παίξουμε με ενέργεια και συγκέντρωση»
Ο Ηλίας Ζούρος ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στον πάγκο του Προμηθέα Πάτρας στον αγώνα κόντρα στην Μπούρσασπορ και τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να παίξει με ενέργεια και να είναι συγκεντρωμένη στον στόχο της.
Ο Έλληνας τεχνικός, Ηλίας Ζούρος, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Eurocup και αναφέρθηκε στον αγώνα του Προμηθέα με την Μπούρσασπορ,
Συγκεκριμένα είπε:
«Το παιχνίδι θα έχει πολύ ενδιαφέρον, καθώς η Μπούρσασπορ είναι μία πολύ καλή ομάδα. Θα πρέπει να παίξουμε με ενέργεια και συγκέντρωση και στις δύο πλευρές του παρκέ».
Από την πλευρά του, ο Αϊζάια Μάιλς είπε: «Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι ένα πολύ καλό τεστ του χαρακτήρα της ομάδας, για να δούμε την αντίδρασή της μετά από τη βαριά εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα (σ.σ. από τον Άρη)».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Aktor: Όταν παίζεις με το μαχαίρι στα δόντια!
- Ολυμπιακός: Ολοταχώς για νέο sold out στο Καραϊσκάκη - Εξαντλούνται και τα τελευταία εισιτήρια
- Super Cup: Πόσα εισιτήρια θα πάρουν Ολυμπιακός και ΟΦΗ
- ΑΕΚ: «Εκτοξεύθηκε» στο ranking της UEFA - Απίθανο το πόσες θέσεις κέρδισε
- Κόπα Άφρικα 2025: Από τους Ελ Καμπί, Μπρούνο στον Ντέσερς και μια έκπληξη
