ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΑΣ: «Προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ προκειμένου να εξαλειφθεί η ποινή»

Ο Απόλλων Πάτρας εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με την τιμωρία αφαίρεσης ενός βαθμού από τον ΕΣΑΚΕ, υπογραμμίζοντας πως θα προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για την εξάλειψη της ποινής.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ αναφορικά με τις τιμωρίες των Ηρακλή, Απόλλωνα Πάτρας και Κολοσσού, η ομάδα της πρωτεύουσας της Αχαΐας εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία γνωστοποίησε την απόφασή της να προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ για την εξάλειψη της ποινής αφαίρεσης ενός βαθμού από το πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το πρώτο βήμα, στόχος η οριστική δικαίωση. Η στάση και η θέση μας από την αρχή που προέκυψε το θέμα με τη μη χορήγηση του πιστοποιητικού από την ΕΕΑ ήταν και παραμένει ξεκάθαρη! Και τότε είχαμε τονίσει και το επαναλαμβάνουμε ότι γίνει αυτό που πρέπει για να συμμετάσχει η ομάδα χωρίς πρόβλημα στο πρωτάθλημα της Basket League.

Ο φάκελος μας ήταν πλήρης και αυτό επιβεβαιώθηκε από την Αθλητική Δικαστή. Απλώς χαρακτηρίστηκε εκπρόθεσμος για αυτό επιβλήθηκε ποινή αφαίρεσης ενός βαθμού.

Με τη συγκεκριμένη απόφαση έγινε το πρώτο βήμα, στόχος είναι η οριστική δικαίωση. Το επόμενο βήμα είναι η προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ προκειμένου να εξαλειφθεί η ποινή που επέβαλε η Αθλητική Δικαστής.

Έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και είμαστε σίγουροι για την οριστική δικαίωσή μας».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News