ΤΕΡΑΝΣ ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ: Πολύ κοντά στον Αμερικανό η ΑΕΚ

Μεταγραφική έκπληξη πάει να κάνει η ΑΕΚ με τον Αμερικανό Φέργκιουσον
Μετά την συμφωνία με τον Ράις, η ΑΕΚ πάει να κάνει και δεύτερη μεταγραφική κίνηση με τον Τέρανς Φέργκιουσον. Ο Αμερικανός είχε έρθει στην Ελλάδα για τον Ιωνικό τις προηγούμενες ημέρες αλλά τα διοικητικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν τις τελευταίες μέρες έδωσαν την ευκαιρία στην ΑΕΚ να μπει στην υπόθεση.
Η Ένωση μίλησε με τον παίκτη και του δήλωσε το ενδιαφέρον της και εκείνος έδειξε την προτίμηση του για να συνεχίσει την καριέρα του στα «κιτρινόμαυρα». Ο Στέφανος Δέδας ήταν θετικός στην απόκτηση του Φέργκιουσον καθώς χρειάζεται αθλητικότητα στην ομάδα και ο νεαρός Αμερικανός την διαθέτει.
Για να οριστικοποιηθεί η συμφωνία, θα πρέπει η ΑΕΚ να σβήσει τα 10 ενεργά bans της FIBA που υπάρχουν αυτήν την στιγμή. Οι άνθρωποι της Ένωσης κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το Σαββατοκύριακο ώστε να μπορέσει ο προπονητής της ΑΕΚ να έχει τους 2 νέους παίκτες διαθέσιμους την Δευτέρα στο ματς-τελικό με την Ρίγα για το BCL.
Ο Φέργκιουσον έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Οκλαχόμα και Φιλαδέλφεια με μέσους όρους καριέρας 4,5 πόντους, 1,2 ριμπάουντ σε 19,6 λεπτά συμμετοχής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ιβάν Σαββίδης: Μία περίεργη ιστορία από το παρελθόν με τον Ασγουορθ
- Παναθηναϊκός ΑΚΤΟΡ-ΠΑΟΚ 97-85: Μήτογλου να τον πιείς στο ποτήρι και «10 στα 10»
- Ολυμπιακός: Πού θα κινηθεί για τις μεταγραφές ο Πέδρο Αλβες
- Τάσος Μπακασέτας: Τρομερό γκολ και ρεκόρ με την Τράμπζονσπορ
- Ρέντης: Βαρύ το κατηγορητήριο εναντίον του 18χρονου που εκτόξευσε τη φωτοβολίδα