ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Ήμασταν πολύ κακοί σε ριμπάουντ, λάθη και αιφνιδιασμούς»
Το Περιστέρι ηττήθηκε από την Μπέικεν Μπίαρς για την 5η αγωνιστική του FIBA Europe Cup, με τον Σωτήρη Μανωλόπουλο να στέκεται στα λάθη της ομάδας του και στην κακή λειτουργία του πρώτου ημιχρόνου.
Το Περιστέρι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ανατροπή από το -16, αφού ηττήθηκε από την Μπέικεν Μπίαρς για την 5η αγωνιστική του FIBA Europe Cup. Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος στάθηκε στο πρώτο ημίχρονο και στα λάθη της ομάδας του που κόστισαν τη νίκη.
«Το παιχνίδι χάθηκε στο πρώτο ημίχρονο, όπου εμείς είχαμε επισημάνει πριν ξεκινήσει το ματς πως αιφνιδιασμούς, αμυντικό ριμπάουντ και λάθη ήταν κλειδιά. Ήμασταν πάρα πολύ κακοί και στα τρία αυτά κομμάτια του αγώνα. Και στα λάθη και τα αμυντικά ριμπάουντ και τους αιφνιδιασμούς. Στο δεύτερο ημίχρονο, καταφέραμε κάτι πολύ δύσκολο, δείξαμε ότι έχουμε ψυχικά αποθέματα, αλλά όταν περάσαμε μπροστά στο σκορ κάναμε λάθος σε κάποιες λεπτομέρειες και γι’ αυτό χάσαμε το ματς»
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Με κόσμο στη Λιβαδειά - Πώς θα γίνει η διάθεση των εισιτηρίων
- Αϊτόρ: «Ιστορική βραδιά για τον ΟΦΗ, χαρούμενος που βοήθησα»
- Γιαννακόπουλος: «Το ελληνικό μπάσκετ να μην περιμένει μόνο τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού»
- Η ξεχωριστή αφιέρωση του Γκονζάλες: «Μαμά για σένα και για το Μεξικό!»
- ΟΦΗ: Τα χρήματα που θα πάρει μετά την ιστορική νίκη επί της Χόφενχαϊμ
