ΑΜΠΝΤΟΥΛ ΤΖΑΜΠΑΡ: Συνελήφθη ο γιος του για μαχαίρωμα

Μπλεξίματα έχει ο γιος του κορυφαίου NBAer, καθώς ο 29χρονος έχασε τον έλεγχο σε μία λογομαχία που είχε με γείτονά του, με αποτέλεσμα να τον μαχαιρώσει, ενώ η αφορμή ήταν ένας… κάδος σκουπιδιών

Ο γιος του θρύλου του μπάσκετ Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι μηνών επειδή μαχαίρωσε έναν γείτονα του, στην περιχοχή της Νότιας Καλιφόρνια, με κυνηγετικό μαχαίρι κατά τη διάρκεια λογομαχίας για κάδους απορριμμάτων.

Ο Άνταμ Αμντούλ Τζαμπαρ, καταδικάστηκε την Τρίτη αφού ομολόγησε την ενοχή του για επίθεση με θανατηφόρο όπλο και αντιμετωπίζει ποινή για πρόκληση σοβαρού σωματικού τραυματισμού, σύμφωνα με το γραφείο του εισαγγελέα της κομητείας. Ο 29χρονος  μπορεί να υποβάλει αίτηση για κατ’ οίκον περιορισμό αντί για φυλάκιση, όπως αναφέρει το ESPN, αν και οι εισαγγελείς είχαν ζητήσει ποινή φυλάκισης επτά ετών και αντιτάχθηκαν στην πρόταση για ένσταση.

Ο γιος του μπασκετμπολίστα, έχασε τον έλεγχο σε μία διαμάχη που είχε με τον γείτονά του και η κατάσταση πήρε άσχημη εξέλιξη. Ο Αμπντούλ-Τζαμπάρ μαχαίρωσε τον 60χρονο γείτονα πολλές φορές στις 9 Ιουνίου του περασμένου έτους, αφού ο άνδρας του έκανε παρατήρηση για τα σκουπίδια.

«Αυτό το χτύπημα στον καρπό είναι μια απόλυτη δικαστική πλάνη», δήλωσε ο εισαγγελέας Τοντ Σπίτζερ σε δήλωση μετά την καταδίκη. «Αυτός ο άνδρας παραλίγο να αιμορραγήσει μέχρι θανάτου μπροστά από τις πόρτες του δωματίου επειγόντων περιστατικών αφού μαχαιρώθηκε τόσο βίαια ξανά και ξανά. Πιστεύουμε ότι η πλήρης περιφρόνηση της ανθρώπινης ζωής για μια διαμάχη για τους κάδους απορριμμάτων είναι τόσο κραυγαλέα που δικαιολογεί χρόνο φυλάκισης», είπαν οι εισαγγελείς.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News