NBA: Χωρίς Ίρβινγκ αλλά με Χάρντεν στο Game 6 οι Νετς
Χωρίς Ίρβινγκ αλλά με Χάρντεν, θα ψάξουν το 4-2 οι Νετς σύμφωνα με τον Στιβ Νας.
O Κάιρι Ίρβινγκ θα παραμείνει στα… πιτς και για το Game 6 (17/6) της ημιτελικής σειράς της Ανατολικής Περιφέρειας του ΝΒΑ.
Ο τραυματισμός στο δεξί αστράγαλο (διάστρεμμα) του αστέρα των Νετς δεν του επιτρέπει να πατήσει και πάλι παρκέ, με τον Ίρβινγκ να μην ακολουθεί την ομάδα στο Μιλγουόκι, προκειμένου να συνεχίσει τη θεραπεία στο Μπρούκλιν.
Η απουσία του για δεύτερο διαδοχικό ματς επιβεβαιώθηκε από τον προπονητή των Νετς, Στιβ Νας, ο οποίος στάθηκε και στη χθεσινή επιστροφή του Τζέιμς Χάρντεν στην αγωνιστική δράση, τονίζοντας ότι ο «Μούσιας» θα είναι διαθέσιμος και στο Game 6.
Υπενθυμίζεται ότι στο Game 5 το Μπρούκλιν υπερασπίστηκε την έδρα του με 114-108 επί των Μπακς, ανακτώντας το προβάδισμα στη σειρά (3-2).
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Τομ Λουσέ έφτασε στη Θεσσαλονίκη
- Σύγκρουση ελικοπτέρων: Ένας Έλληνας κι ένας Δανός οι δύο νεκροί
- Γιαμπουσέλε: «Δική μου η απόφαση της αποχώρησης από τους Νικς, με 2-3 κακά ματς θέλουν να σε ανταλλάξουν»
- Νίκολιτς: «Aν έπρεπε να πω κάτι που δεν μου άρεσε είναι ότι βάλαμε μόνο τρία γκολ»
- Ταυτότητες: Η μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται προσοχή
