ΓΙΟΝΑΣ ΜΑΤΣΙΟΥΛΙΣ: «Κατακεραύνωσε» τον General Manager της Ζάλγκιρις, Παούλιους Μοτεγιούνας!

Ο Γιόνας Ματσιούλις εξαπέλυσε… πυρά κατά του General Manager της Ζάλγκιρις, Παούλιους Μοτεγιούνας, για το γεγονός ότι δεν του έδωσε την ευκαιρία να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα του Κάουνας.

«Καταπέλτης» κατά του General Manager της Ζάλγκιρις Κάουνας, Παούλιους Μοτεγιούνας, παρουσιάστηκε ο Γιόνας Ματσιούλις σε δηλώσεις που παραχώρησε σε μέσο της πατρίδας του.

Σύμφωνα με τα όσα διατείνεται ο παλαίμαχος -πλέον- παίκτης, ο Μοτεγιούνας έθεσε «βέτο» στην επιστροφή του στην νταμπλούχο Λιθουανίας, προκειμένου να κλείσει εκεί την καριέρα του.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Έχουμε δει τον Παούλιους Μοτεγιούνας να συνεχίζει να κρύβει ή να μαγνητοσκοπεί ερωτήσεις που είναι συμφωνημένες από πριν. Ένα πρόσωπο μου έγραψε και μου είπε ότι είναι σαν τον Πούτιν, γιατί απαντάει μόνο στις ερωτήσεις που έχουν συμφωνηθεί από πριν και με έκανε να γελάσω. Είναι κάτι που πρέπει να εξηγήσει σε μία ζωντανή συνέντευξη Τύπου.

Ωστόσο δεν με ενοχλεί το ποιος βρίσκεται στη θέση μου, αλλά μόνο γιατί δεν μου επέτρεψε να τελειώσω την καριέρα μου στη Ζαλγκίρις. Έγραψα στον Μοτεγιούνας και του εξήγησα ό,τι θα μπορούσε να υπάρξει αυτή η ευκαιρία, αλλά δεν έγινε ποτέ.

Τώρα βλέπω τι είδους παίκτες έχει η ομάδα και με πιάνει απελπισία».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News