ΑΕΚ B.C.: Kάκωση δεξιού αντιβραχίου o Ανγκόλα
Ο Μπράιαν Ανγκόλα υπέστη κάκωση δεξιού αντιβραχίου κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.
Η κακοδαιμονία «χτύπησε» και πάλι την… πόρτα της ΑΕΚ, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής της με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.
Συγκεκριμένα, ο Μπράιαν Ανγκόλα αποχώρησε τραυματίας από το παρκέ, με πρόβλημα στο δεξί χέρι, προκαλώντας ανησυχία στο στρατόπεδο της Ένωσης.
Σύμφωνα με την πρώτη ενημέρωση της ΑΕΚ, ο Κολομβιανός γκαρντ-φόργουορντ έχει υποστεί κάκωση δεξιού αντιβραχίου και θα υποβληθεί σε λεπτομερή ιατρικό έλεγχο στο Metropolitan General.
Στο διάστημα της παρουσίας του στον αγώνα με τους «πράσινους» μέτρησε 8 πόντους, 3 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 1 κλέψιμο σε περίπου 20 αγωνιστικά λεπτά.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- LaLiga: Όταν ο Μπόατενγκ έπαιξε μπουνιές με τον Λιβάγια σε προπόνηση στην Λας Πάλμας
- NBA: Τέλος το μυθικό ρεκόρ του Λεμπρόν Τζέιμς (vid)
- Μουντιάλ 2026: Κληρώνει για τους ομίλους - Αυτά είναι τα γκρουπ δυναμικότητας
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Βαλένθια για τη Euroleague και τον τελικό του League Cup ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
