ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ: Πήρε θέση για την απόφαση του Πρωτοδικείου

Επίσημη θέση αναφορικά με την απορριπτική απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών στην προσφυγή των Παναγιώτη Φασούλα και Βαγγέλη Λιόλιου έλαβε ο έτερος υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου.

Μετά τη νέα απορριπτική απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, στην προσφυγή των Παναγιώτη Φασούλα και Βαγγέλη Λιόλιου, με την οποία ζητούσαν να κηρυχθεί έκπτωτη η προσωρινή διοίκηση της ΕΟΚ, ο εκ των υποψηφίων για την προεδρία της ΕΟΚ, Άγγελος Παπανικολάου, έκανε λόγο «Απελευθέρωση του μπάσκετ από την ομηρία, που κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν στο ελληνικό μπάσκετ, η απόφαση του Πρωτοδικείου».

Με δήλωσή του, ο Άγγελος Παπανικολάου πρόσθεσε πως «από σήμερα τίθεται σε εφαρμογή από τη Διοίκηση της Ομοσπονδίας η επιχείρηση “Ελευθερία”, με αποκλειστικό στόχο τη διεξαγωγή νόμιμων εκλογών, μακριά από παρεμβάσεις και αντιδημοκρατικές διαδικασίες, που θα οδηγήσει στην επόμενη ημέρα του ελληνικού μπάσκετ».

 

Αναλυτικά, ο Άγγελος Παπανικολάου ανέφερε:

«Η σημερινή νέα απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών, σύμφωνα με την οποία η μόνη νόμιμη και ισχυρή Διοίκηση της ΕΟΚ είναι η υπάρχουσα απορρίπτοντας τις προσφυγές, σηματοδοτεί την απελευθέρωση από την ομηρία, που κάποιοι θέλουν να επιβάλλουν στο Ελληνικό Μπάσκετ.

Πλέον, από σήμερα τίθεται σε εφαρμογή από τη Διοίκηση της Ομοσπονδίας η επιχείρηση “Ελευθερία”, με αποκλειστικό στόχο τη διεξαγωγή νόμιμων εκλογών, μακριά από παρεμβάσεις και αντιδημοκρατικές διαδικασίες, που θα οδηγήσει στην επόμενη ημέρα του Ελληνικού Μπάσκετ.

Δεν νομίζω ότι χωρούν άλλα λόγια, παρά ο καθένας μας ν’ ανοίξει την καρδιά και το μυαλό του στην πιο όμορφη γιορτή της χριστιανοσύνης, στην επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος. Χρόνια πολλά…

Παράλληλα, θα ήθελα να ευχηθώ στην Εθνική Ομάδα Μπάσκετ των Γυναικών καλή επιτυχία ενόψει του σημερινού τζάμπολ του FIBA Women’s EuroBasket 2021».

 

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News