ΣΕΪΝ ΛΑΡΚΙΝ: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να γίνει καλύτερος όσο περνάει ο καιρός»

Ο Σέιν Λάρκιν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι όσο περνάει ο καιρός οι «ερυθρόλευκοι» θα γίνονται όλο και καλύτεροι.

Ο Αμερικανός -με τουρκικό διαβατήριο- γκαρντ της Αναντολού Εφές, Σέιν Λάρκιν, μίλησε με πολύ καλά λόγια για τον επικείμενο αντίπαλο της τουρκικής ομάδας, τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι η χημεία που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» είναι εντυπωσιακή.

Συγκεκριμένα είπε:

«Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που παίζει σε υψηλό επίπεδο αυτή τη στιγμή. Το καλοκαίρι υπέγραψαν εξαιρετικούς παίκτες, που ταιριάζουν απόλυτα στο σύστημά τους και το ξεκίνημα της ομάδας είναι πολύ καλό. Ο Ολυμπιακός διαθέτει ένα μείγμα βετεράνων και νέων παικτών και νομίζω πως η χημεία του είναι εντυπωσιακή. Μόνο καλύτερη μπορεί να γίνει όσο περνάει ο καιρός.

Είχαμε ορισμένες επιτυχίες απέναντι στον Ολυμπιακό τα προηγούμενα χρόνια. Όμως, σίγουρα πρόκειται για μια νέα και βελτιωμένη ομάδα. Πρέπει να παίξουμε με ένταση και να παλέψουμε για κάθε κατοχή αν θέλουμε να κερδίσουμε. Αυτή τη στιγμή οι αντίπαλοί μας είναι στο Top 4 στη βαθμολογία, ενώ εμείς έχουμε ξεκινήσει πιο αδύναμα τη σεζόν».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News