NBA: Ανακοίνωσε την rookie πεντάδα της σεζόν
Την κορυφαία rookie πεντάδα της σεζόν ανακοίνωσε το NBA, με τους ΛαΜέλο Μπολ και Άντονι Έντουαρντς να παίρνουν τη μερίδα του λέοντος στις ψήφους.
Ανακοινώθηκαν οι κορυφαίες ρούκι πεντάδες της κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ με τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι να μένει εκτός καθώς πήρε μόλις μια ψήφο για τη δεύτερη πεντάδα.
Στην καλύτερη πεντάδα των ρούκις βρέθηκαν ο ρούκι της χρονιάς, ΛαΜέλο Μπολ (Σάρλοτ) και οι Άντονι Έντουαρντς (Μινεσότα), Ταϊρίς Χαλιμπάρτον (Σακραμέντο), Σαντίκ Μπέι (Ντιτρόιτ) και Τζέι’Σον Τέιτ (Χιούστον).
Η δεύτερη καλύτερη πεντάδα αποτελείται από τους Ιμάνουελ Κουίκλι (Νέα Υόρκη), Ντέσμοντ Μπέιν (Μέμφις), Άιζακ Οκόρο (Κλίβελαντ), Πάτρικ Γουίλιαμς (Σικάγο) και Αϊζάια Στούαρτ (Ντιτρόιτ).
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ/ΜΠΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Υπεράνω Όλων: Είναι κρίμα να υπάρχει προβληματισμός τόσο νωρίς
- Κούβελος στην Εθνική Ομάδα κωπηλασίας: «Χαίρομαι που η ανακαίνιση του Σχινιά έφερε τα πρώτα αποτελέσματα»
- Απογοητευμένος ο Νίστρουπ: «Πρέπει να βελτιωθούμε και να πάμε στη Βουλγαρία για τη νίκη και την πρόκριση»
- Ολυμπιακός Παρασκήνιο: Τι γύρευε ο Πότερ στο Καραϊσκάκη;
- Αρης: Πλήγμα με Κουαμέ
