ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ: "Πονοκέφαλος" με Χάουαρντ Σαντ-Ρος!
Η συμμετοχή του Κουβανού γκαρντ-φόργουορντ είναι αμφίβολη για το ντέρμπι της Δευτέρας (22/11) και ο Δημήτρης Πρίφτης εξετάζει και τις εναλλακτικές του αν ο Ρος δεν αγωνιστεί.
Το απρόοπτο δεν έλειψε από την προπόνηση της Κυριακής ενόψει του ντέρμπι του πρωταθλήματος του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ το απόγευμα της Δευτέρας (22/11, 19.30). Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος δεν προπονήθηκε διότι έχει ενοχλήσεις στην αριστερή γάμπα. Φυσικά σήμανε αμέσως… συναγερμός!
Ο Κουβανός γκαρντ-φόργουορντ ο οποίος αποτελεί ένα πολύτιμο “εργαλείο” στα χέρια του Δημήτρη Πρίφτη ενώ γνωρίζει καλά από ντέρμπι “αιωνίων” θα υποβληθεί το απόγευμα της Κυριακής (21/11) στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και η συμμετοχή του θα κριθεί λίγο πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Αν ο Ρος δεν αγωνιστεί τότε είναι βέβαιο πως ο Δημήτρης Πρίφτης θα ρίξει στο παρκέ για περισσότερη ώρα τον Λευτέρη Μποχωρίδη ο οποίος έχει την ικανότητα να βοηθήσει με αμυντικές αποστολές. Κάτι που έκανε και πέρυσι στο ματς της Ευρωλίγκας όταν και οι “πράσινοι” είχαν νικήσει με 88-77.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
