ΒΙΡΤΟΥΣ ΜΠΟΛΟΝΙΑ - ΜΠΡΙΝΤΙΖΙ 90-82: Με «διπλό» Τεόντοσιτς και ξέσπασμα στην δεύτερη περίοδο
Η Βίρτους Μπολόνια με ένα τρομερό ξέσπασμα στην δεύτερη περίοδο, κατάφερε να νικήσει την Μπρίντιζι με 90-82, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής.
Η Βίρτους Μπολόνια αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 10 πόντους (17-27) στο τέλος της πρώτης περιόδου, έκανε ένα εκπληκτικό επιμέρους στο δεύτερο δεκάλεπτο και από το -10 βρέθηκε στο +16 (51-35).
Με τον Μίλος Τεόντοσιτς να κάνει έναν πολύ καλό αγώνα, σημειώνοντας 14 πόντους και μοιράζοντας 10 ασίστ, σε 24 λεπτά συμμετοχής, η Βίρτους μπόρεσε να μείνει μπροστά στο σκορ και να πάρει εν τέλει τη νίκη με 90-82.
Πρώτος σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Χέρβεϊ με 20 πόντους, ενώ Κορντινιέ και Γουίμς σημείωσαν από 13. Για την Μπρίντιζι κορυφαίος ήταν ο Νικ Πέρκινς με 18 πόντους και ο Γουές Κλαρκ με 17.
Τα δεκάλεπτα: 17-27, 51-35, 73-62, 90-82
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Νίκος Σαρίδης: Η Ελλάς, της... Ελλάς, την... Ελλάς!
- Διαιτησία: Ο Σέρβος Γιοβάνοβιτς στο Αρης-ΠΑΟΚ, ο Πολυχρόνης στο Ολυμπιακός-ΟΦΗ
- Conference League: «Καμπάνα» της UEFA στην ΑΕΚ
- Ολυμπιακός: Το μαγικό αριστερό πόδι του Γιαζίτσι
- Ολυμπιακός: Η ματσάρα με τη Λιόν στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο άδικος αποκλεισμός
