ΣΑΣΑ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ: «Να είμαστε καλοί στο τρανζίσιον και να περιορίσουμε τα ριμπάουντ»
Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς μίλησε για τον επικείμενο αγώνα με την Αναντολου Εφές, στο τουρκικό ντέρμπι της 12ης αγωνιστικής της Euroleague, με τον Σέρβο τεχνικό να στέκεται κυρίως στις σημαντικές απουσίες που έχει η ομάδα του.
Συγκεκριμένα δήλωσε:
«Προσεγγίζουμε αυτό το παιχνίδι με θέματα τραυματισμών, ο Ντεσόν Πιερ και ο Ντανίλο Μπαρτέλ έχουν ακόμα προβλήματα και οι απουσίες τους είναι σημαντικές εδώ και πολύ καιρό. Και έχουμε κάποιες απουσίες λόγω του “παραθύρου” των εθνικών ομάδων. Άρα πρέπει να πάμε στο παιχνίδι με τη μαχητικότητα και την επιπλέον ενέργεια για να ξεπεράσουμε αυτές τις δυσκολίες. Η υποστήριξη των φιλάθλων μας θα μας βοηθήσει σίγουρα σε αυτό το θέμα.
Η Αναντολού Εφές, με το πλήρες ρόστερ της και πάλι, δείχνει εξαιρετική φόρμα στα τελευταία παιχνίδια και δεν χρειάζεται να τονιστεί η ποιότητά τους. Αλλά μετά τη σημαντική νίκη στο ντέρμπι κόντρα στην Μπεσίκτας, μπορούμε να “καβαλήσουμε” αυτό το κύμα και να παίξουμε τα χαρτιά μας για να πάρουμε τη νίκη.
Πρέπει να είμαστε πολύ καλοί στο τρανζίσιον με τους διαφορετικούς δημιουργούς και χειριστές της μπάλας και θα πρέπει επίσης να περιορίσουμε τα επιθετικά τους ριμπάουντ. Αλλά όχι μόνο αυτά, γιατί πολλά μικρά πράγματα μπορεί να κρίνουν το παιχνίδι».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Η βαθμολογία μετά τη νίκη της ΑΕΚ
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Αναβάλλεται το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του Τετέι
- Αντίνο: «Όταν μου τηλεφώνησε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν είχα πλέον την παραμικρή αμφιβολία»
- Παρασκήνιο: Οι «καμικάζι» του Λιόλιου «έσφαξαν» τον Άρη
- Άρης κατά Λιόλιου για το «χειρουργείο»: «Ο ασθενής επέζησε, αλλά δεν θα μείνουμε αδρανείς»
