ΤΟΥΡΚΙΑ - ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ 84-67: Στην απόλυτη ισορροπία ο όμιλος της Εθνικής
Η Τουρκία επικράτησε της Μεγάλης Βρετανίας με 84-67 και σημείωσε την πρώτη της νίκη στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023 και σε συνδυασμό με την νίκη της Εθνικής και οι τέσσερις ομάδες του ομίλου έχουν ρεκόρ 1-1.
Η Εθνική Τουρκίας με τους παίκτες της Euroleague να παίζουν δείχνουν… άλλη ομάδα. Για ένα ημίχρονο μπορεί η Μεγάλη Βρετανία να έβαλε δύσκολα στους Τούρκους, αλλά στο δεύτερο μισό του αγώνα η εικόνα των δύο ομάδων άλλαξε.
Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και δεχόμενοι μόλις 13 πόντους στην τέταρτη περίοδο μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη με 84-67.
Κορυφαίος για την Τουρκία ήταν ο Σέιν Λάρκιν με 22 πόντους και 8 ασίστ, ο Μπουγκραχάν Τουντσέρ ακολούθησε με 17 πόντους και 12 ασίστ, ενώ ο Μιτεκάν Μπιρσέν συμπλήρωσε 11 πόντους και 12 ριμπάουντ.
Πλέον, στον όμιλο της Εθνικής όλες οι ομάδες είναι στο ίδιο ρεκόρ, αφού έχουν από μία ήττα και μία νίκη.
Τα δεκάλεπτα: 16-23, 37-37, 60-54, 84-67
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΕΛΛΑΔΑ – ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ 77-67: Ιδανική επιστροφή στη Θεσσαλονίκη με την… αύρα του Νίκου Γκάλη!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ο Τομ Λουσέ έφτασε στη Θεσσαλονίκη
- Σύγκρουση ελικοπτέρων: Ένας Έλληνας κι ένας Δανός οι δύο νεκροί
- Γιαμπουσέλε: «Δική μου η απόφαση της αποχώρησης από τους Νικς, με 2-3 κακά ματς θέλουν να σε ανταλλάξουν»
- Νίκολιτς: «Aν έπρεπε να πω κάτι που δεν μου άρεσε είναι ότι βάλαμε μόνο τρία γκολ»
- Ταυτότητες: Η μεγάλη αλλαγή που χρειάζεται προσοχή
