ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Δεύτερος πιο αποτελεσματικός παίκτης της Euroleague o Ντάριλ Μέικον
Μόνο ο Νίκολα Μίροτιτς βρίσκεται μπροστά του σε πόντους ανά κατοχές στην Euroleague!
Είναι κάτι που φαινόταν και με γυμνό μάτι το γεγονός πως ο Νταρίλ Μέικον αποτελεί πολύ βασικό κομμάτι της επίθεσης του Παναθηναϊκού. Κάτι που ήρθε να αποτυπωθεί και από τη στατιστική, με τον Αμερικανό να αποτελεί έναν εκ των πιο αποτελεσματικών παικτών της διοργάνωσης σε πόντους ανά κατοχή.
Συγκεκριμένα ο γκαρντ των «πρασίνων» είναι ο δεύτερος πιο αποτελεσματικός με 1.21 πόντους ανά κατοχή, με τον Νίκολα Μίροτιτς να είναι ο πρώτος με 1.35 πόντους!

Ακολουθούν κατά σειρά οι Αϊζάια Κάνααν (1.08), Χίλιαρντ (1.06), Σενγκέλια (1.06), Λόιντ (1.06), Τζόουνς (1.05), Οκόμπο (1.03), Λάρκιν (1.01), Γουίλκεμπιν (1.01).
Ο Μέικον έφτασε πολύ κοντά στο να σπάσει ένα πολύ μεγάλο ρεκόρ τριπόντων, στο παιχνίδι με την Εφές, όπου και συστήθηκε για τα καλά στον κόσμο του Παναθηναϊκού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Τάισον: Η ανάρτηση του Βραζιλιάνου για τη μετακίνηση του στον ΠΑΟΚ Β'
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής και το πρόγραμμα της επόμενης
- Ολυμπιακός: Δεν... ξυπνούν ευχάριστες αναμνήσεις με τον Μπέμπεκ για VAR κόντρα στη Ρεν
- Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τιμά τη μνήμη του πατέρα του: Εγκαινιάστηκε το υπερσύγχρονο Κέντρο STEM «Miltiadis Marinakis» στη Ναυτική Ακαδημία της Μασαχουσέτης
- Ερασιτέχνης Ολυμπιακός: «Το ποτήρι της υπομονής μας ξεχείλισε, φέρτε πίσω τους κλεμμένους τίτλους»
