ΟΚΛΑΧΟΜΑ ΣΙΤΙ ΘΑΝΤΕΡ: Έστειλαν τον Γκάμπριελ Ντεκ στη θυγρατρική τους ομάδα
Οι Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ αποφάσισαν να… υποβιβάσουν τον Γκάμπριελ Ντεκ στη θυγατρική τους ομάδα στην G League, Οκλαχόμα Σίτι Μπλου.
Ο προπονητής των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, Μαρκ Ντέγκνολτ, δήλωσε πρόσφατα πως ο Γκάμπριελ Ντεκ δεν ταιριάζει στο στιλ παιχνιδιού της ομάδας.
Τούτου δοθέντος, μάλλον δεν αποτελεί έκπληξη ο «υποβιβασμός» του Αργεντίνου φόργουορντ στη θυγατρική ομάδα των Θάντερ, Οκλαχόμα Σίτι Μπλου, που αγωνίζεται στην G League.
Ο άλλοτε παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει καταφέρει να βρει ρολο στο rotation της Οκλαχόμα, μετρώντας μόνο 5 συμμετοχές (σε σύνολο 20 αγώνων) και μόλις 4 αγωνιστικά λεπτά μέσο όρο τη φετινή σεζόν.
Με τα τωρινά δεδομένα, ο Ντεκ είναι δύσκολο να καταφέρει να στεριώσει στους Θάντερ και ως εκ τούτου το μέλλον του στο NBA δείχνει να καλύπτεται από ένα πέπλο μυστηρίου.
Πιθανότατα, πάντως, ο Αργεντίνος φόργουορντ θα επιστρέψει στους Θάντερ για τον αγώνα της Πέμπτης (02/12, 03:00) απέναντι στους Χιούστον Ρόκετς, ωστόσο η συμμετοχή του κάθε άλλο παρά σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Επιστροφή στις «μαύρες εποχές»
- Ολυμπιακός: Μια ζόρικη εκδρομή στην Βαρκελώνη!
- Χρήστος Κόντης: «Θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να ανεβάσουμε πιο ψηλά τον ΟΦΗ»
- Παναθηναϊκός: Η αποστολή για το ματς κόντρα στον Βόλο - Απουσία της τελευταίας στιγμής
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία στη Νίκαια
