ΚΕΝΤΡΙΚ ΠΕΡΙ: «Να είμαστε συνεπείς στην άμυνα»

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε από την Αθήνα με προορισμό την Μόσχα , όπου θα κοντραριστεί με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και ο Κέντρικ Πέρι στάθηκε στην άμυνα που θα πρέπει να παίξουν οι «πράσινοι» αλλά και στην απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου.

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός γκαρντ είπε:

Για την ΤΣΣΚΑ: «Ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης. Κάθε χρόνο έχουν μια σκληρή ομάδα με καλό προπονητή. Θέλουμε να διατηρήσουμε το momentum που έχουμε στα τελευταία ματς και ελπίζουμε αυτό να μας φέρει την νίκη».

Για τα «κλειδιά» του ματς: «Να είμαστε συνεπείς στην άμυνα. Μας έχει βοηθήσει η ζώνη που έχουμε βάλει στο παιχνίδι μας. Πρέπει να είμαστε συνεπείς στις αρχές της. Πρέπει να νιώσουμε και άνετοι στην επίθεση».

Για την άμυνα ζώνης: «Μας δίνει μια διαφορετική οπτική γωνία, μια διαφορετική ταυτότητα στην άμυνα. Σε συγκεκριμένες περιστάσεις μας βοηθάει να αποφεύγουμε και τα προβλήματα με τα φάουλ. Είναι κάτι που έχει πετύχει για εμάς. Να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να τη βελτιώνουμε. Ίσως μας χρειαστεί για τη συνέχεια».

Για την απουσία του Ιωάννη Παπαπέτρου: «Δυστυχώς δεν θα αγωνιστεί. Ελπίζουμε να γίνουμε γρήγορα καλύτερα, του ευχόμαστε περαστικά. Πρέπει όλοι να κάνουμε ένα βήμα μπροστά, να νιώσουμε πιο άνετα στο παρκέ. Αν σκεφτούμε έτσι, θα πάμε σε ένα εκτός έδρας ματς και θα δούμε τι μπορούμε να πετύχουμε».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News