NBA: Συνελήφθη για κατοχή μαριχουάνας ο Καρούσο

Αντιμέτωπος με το νόμο τέθηκε ο Άλεξ Καρούσο των Λος Άντζελες Λέικερς, ο οποίος συνελήφθη σε αεροδρόμιο του Τέξας για κατοχή μαριχουάνας.
Η είδηση έγινε γνωστή από τις αστυνομικές αρχές του Τέξας, με το συμβάν να λαμβάνει χώρα στο αεροδρόμιο Ίστγουντ, το οποίο υπάγεται σε εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου Τέξας Α&Μ. Ο γκαρντ των Λέικερς πιάστηκε επ’ αυτοφώρω μετά από έλεχο στις αποσκευές του, στις οποίες βρέθηκε μικροποσότητα μαριχουάνας και εξοπλισμός για χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Ο παίκτης κατέβαλε χρηματική εγγύηση ύψους 4.200 δολαρίων και αφέθηκε ελεύθερος, ωσότου βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου για την κατοχή των ναρκωτικών ουσιών.
Φυσικά, η υπόθεση με το νόμο δεν πρόκειται να αφήσει… ανεπηρέαστη την καριέρα του, με τον ίδιο να βρίσκεται υπ’ ατμόν στους Λέικερς, ενώ στην free agency του φετινού καλοκαιριού πρόκειται να γίνει unrestricted free agent.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Η σύσκεψη κορυφής με Πέδρο Άλβες, Κάρλος Καρβαλιάλ!
- Ολυμπιακός Καρβαλιάλ: Ο πολύτιμος χρόνος, η μίνι προετοιμασία και το πρώτο μήνυμα
- Αντώνης Καρπετόπουλος: Οι προγραμματικές δηλώσεις του Καρβαλιάλ
- Νίκος Σαρίδης: Από την πόλη του Μιλάνου, στο... βασίλειο του Βόλου, του Καρυπίδη και των άλλων «παιδιών»
- Ολυμπιακός: Πρώτο θέμα στο Βίγκο η παράδοση-παραλαβή από Μαρτίνεθ σε Καρβαλιάλ