ΑΪΖΑΪΑ ΚΑΝΑΑΝ: «Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό»
Ο Αϊζάια Κάνααν μίλησε για την αυριανή (03/12, 06:00, Novasports Prime) αναμέτρηση της Ούνικς Καζάν με τον Ολυμπιακό και τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» διανύουν μία περίοδο εξαιρετικής φόρμας, όπως το ίδιο ισχύει και για την ομάδα του.
Ο εκ των πρωταγωνιστών της φετινής πορείας της Ούνικς Καζάν, Αϊζάια Κάνααν, παραχώρησε δηλώσεις ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καζάν και υπογράμμισε πως περιμένει να γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, δεδομένης της εξαιρετικής αγωνιστικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται οι δύο αντίπαλοι.
Συγκεκριμένα, δήλωσε:
«Πραγματικά ανυπομονώ για ένα καλό παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Παίζουν πολύ καλά τον τελευταίο καιρό, αλλά το ίδιο και εμείς. Έχουμε την πόλη μας πίσω μας και ανυπομονώ πραγματικά για ένα καλό παιχνίδι».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μάριους Μουαντιλμαντζί: Η ευκαιρία από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο και η λύτρωση στο Βέλγιο
- Ολυμπιακός: Ενωμένος και δυνατός για το πρώτο βήμα - Τα πλάνα του Ιμανόλ
- Παναθηναϊκός: Με Σαλάχ-Εντίν για το «2 στα 2»... στο σπίτι του
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες σε αρκετές περιοχές
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Ολυμπιακός - Γιαγκελόνια για το Europa League, το Κηφισιά - Παναθηναϊκός και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου
