ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΡΙΦΤΗΣ: «Το βασικό μας πρόβλημα ήταν η νοοτροπία μας στην άμυνα»
Στην κακή άμυνα της ομάδας του στάθηκε ο Δημήτρης Πρίφτης στη συνέντευξη Τύπου, στον απόηχο της εκτός έδρας ήττας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.
Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχασε με κάτω τα χέρια από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της EuroLeague.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ 97-77: Τον έκανε… μια χαψιά!
O προπονητής της ελληνικής ομάδας, Δημήτρης Πρίφτης, μίλησε στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς και αναφέρθηκε στα κακώς κείμενα της ομάδας του.
Συγκεκριμένα, δήλωσε:
«Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ. Έπαιξε εξαιρετικά, ειδικά στην επίθεση. Το βασικό μας πρόβλημα ήταν η νοοτροπία μας στην άμυνα. Δεν είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια για ένα τέτοιο παιχνίδι. Δεν πήγαμε στις επαφές, δεν βγάλαμε ενέργεια. Η ΤΣΣΚΑ ευστόχησε σε πολλά τρίποντα, το οποίο επίσης ήταν σημαντικό πρόβλημα για εμάς. Αυτά έγιναν».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Ολυμπιακή Ημέρα 2026: Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και Ένωση Περιφερειών Ελλάδος ενώνουν δυνάμεις για την ανάπτυξη του αθλητισμού
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- ΟΦΗ: Επίσημη η απόκτηση του Ανδρέα Μπουχαλάκη
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
