ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΔΕΔΑΣ: «Πάμε στην Πάτρα με καλή ψυχολογία, πάντα στο μυαλό μας ο Γέλοβατς»

Ο Στέφανος Δέδας μίλησε για τον επόμενο αγώνα της ΑΕΚ, αυτόν κόντρα στον Προμηθέα Πάτρας και παράλληλα επισήμανε ότι στο μυαλό όλων παραμένει ο Στέφαν Γέλοβατς, ο οποίος διακομίστηκε στην Σερβία.
Συγκεκριμένα είπε:
«Μπαίνουμε σ’ ένα πολύ κρίσιμο μήνα για τους στόχους της ομάδας. Η αρχή γίνεται στη συνάντηση με τον Προμηθέα. Θα είναι ένας αγώνας με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, αν αναλογιστούμε τα συσσωρευμένα προβλήματα, που αντιμετωπίζουμε από την αρχή της περιόδου, ωστόσο πάμε στο ματς με καλή ψυχολογία, τηρουμένων των συνθηκών, μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες, σε BCL και Basket League.
Ακολουθούν μέσα στον Δεκέμβρη, μεταξύ άλλων σημαντικών αγώνων, δύο ”τελικοί” στο γήπεδό μας, για το BCL και το Κύπελλο Ελλάδος αντιστοίχως, και στοχεύουμε να κορυφώσουμε την απόδοσή μας εκείνο το διάστημα.
Βασικό ζητούμενο είναι να μείνουμε υγιείς.
Σ’ αυτόν τον κρίσιμο μήνα, η βοήθεια του κόσμου της ΑΕΚ κρίνεται απαραίτητη, ώστε να ωθήσει τους παίκτες μας να ”υπερβάλλουν εαυτόν”. Είναι ο μόνος τρόπος, για να ξεπεράσουμε τα δύσκολα.
Το μυαλό μας είναι πάντα στον Στέβαν Γέλοβατς. Είναι ανθρώπινο. Και πώς αλλιώς να γινόταν; Ωστόσο, θεωρώ, ότι πρέπει και θα βρούμε ξανά τα ψυχικά αποθέματα για να διαχειριστούμε ακόμη ένα απαιτητικό ματς».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Champions League: Με Παυλίδη ξανά η Μπενφίκα - Προβάδισμα για Μπάγερν, Μπριζ, Φέγενορντ
- Ολυμπιακός: Αυτά ισχύουν για Μουζακίτη, Κωστούλα για τις σειρήνες από το εξωτερικό
- Ολυμπιακός: Το πλάνο του Μεντιλίμπαρ μέχρι τα ντέρμπι με ΠΑΟΚ, ΑΕΚ
- Παναθηναϊκός: Η πληγή με τον Αράο
- Mεϊτέ: Τι είπα στον Λουτσέσκου όταν με κάλεσε ο Παναθηναϊκός