ΜΟΝΑΚΟ: Εκτός για 10 ημέρες ο Μάικ Τζέιμς
Ο Μάικ Τζέιμς θα μείνει εκτός για τις επόμενες 10 ημέρες, μετά το τράβηγμα που υπέστη στο παιχνίδι κόντρα στην Φενέρμπαχτσε!
Ο Μάικ Τζέιμς έκανε ίσως το καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα της Μονακό, αλλά η ομάδα του γνώρισε την ήττα κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Ο Αμερικανός γκαρντ σκόραρε 31 πόντους, είχε 4 ασίστ αλλά αποχώρησε τραυματίας λίγο πριν το φινάλε του αγώνα.
Όπως ανακοίνωσε η Μονακό, ο Τζέιμς υπέστη τράβηγμα και θα μείνει εκτός υποχρεώσεων των Μονεγάσκων για τουλάχιστον 10 ημέρες και μετέπειτα θα επανεξεταστεί η πορεία της κατάστασής του.
Ο Τζέιμς θα απουσιάσει σίγουρα από το παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο (10/12 – 21:00).
? Pas le temps de souffler pour la #RocaTeam qui retrouve la #BetclicELITE demain ⚡️ Les Roca Boys reçoivent à Gaston-Médecin @ChampBasketOff à 17h ?
La présentation du match ?https://t.co/Ydm5mgFGfQ pic.twitter.com/FUOr4zbIJs
— AS Monaco Basket ?? (@ASMonaco_Basket) December 3, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Εθνική με σφραγίδα... από του Ρέντη
- Εθνική Ελλάδας: Η πιθανότητα να βρεθεί στα προημιτελικά, τα γκρουπ δυναμικότητας και ο... τελικός!
- Παναθηναϊκός Παρασκήνιο: Το βέτο του Κοτσόλη για τον Γιάγκουσιτς!
- Τάκης Φύσσας: «Δεν θέλω να πουλήσω κανένα παίκτη που προέρχεται από την ακαδημία του Παναθηναϊκού
- Αναγέννηση Καρδίτσας: Πήρε πρώην παίκτη της Άρσεναλ!
