ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ: Μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του ο Μήτογλου (pic)
Ο Ντίνος Μήτογλου είναι εκτός αγωνιστικής δράσης, αφού τραυματίστηκε στο αριστερό του πόδι, αλλά ο Έλληνας φόργουορντ έχει ξεκινήσει ήδη την αποθεραπεία του και μετρά αντίστροφα για την επάνοδό του στους αγώνες.
Ο Έλληνας φόργουορντ τραυματίστηκε στον αγώνα με την Ούνικς Καζάν και οι εξετάσεις έδειξαν πως υπέστη κάταγμα στο πέμπτο μετατάρσιο του αριστερού του ποδιού.
Ο Μήτογλου έκανε εγχείριση για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που δημιουργήθηκε και πλέον έχει μπει στο στάδιο της αποθεραπείας με την επιστροφή του να αναμένεται στις αρχές του 2022.
Μάλιστα, ο φόργουορντ της ιταλικής ομάδας έκανε ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Instagram, με την οποία εξέφρασε την προσμονή του για την επιστροφή του στις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας του.
Δείτε την ανάρτησή του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Νταβίντ Κάρμο, έρχεσαι για να μείνεις ή για να… γίνεις;
- Ολυμπιακός: Το δεξί μπακ και το ελληνικό στοιχείο
- Ο ποδοσφαιρικός Παναθηναϊκός καλωσόρισε τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς!
- Αλέσιο Λίσι: Πατάει Θεσσαλονίκη - Η ώρα της άφιξής του νέου προπονητή του ΠΑΟΚ
- ΑΕΚ: «Έχει κάνει πρόταση στον Γιόβιτς για νέα συμβόλαιο και περιμένει» λένε οι Σέρβοι
