ΙΝΤΙΑΝΑ ΠΕΪΣΕΡΣ: Στη λίστα των... προς ανταλλαγή ο Μάιλς Τέρνερ

Ο Μάιλς Τέρνερ έχει συνειδητοποίησει πως δεν υπάρχει προοπτική για τον ίδιο στην Ιντιανάπολις και η πρόθεση τόσο του ίδιου όσο και των Πέισερς είναι να έχει γίνει ανταλλαγή πριν από την trade deadline της 10ης Φεβρουαρίου.

Ο Μάιλς Τέρνερ ετοιμάζεται για το επόμενο βήμα στην καριέρα του, αφού πλέον η απόφαση να γίνει ανταλλαγή από τους Ιντιάνα Πέισερς είναι ειλημμένη.

Όπως εξήγησε και ο ίδιος ο 25χρονος σέντερ στο Athletic, κυνηγάει μια ευκαιρία σε πρώτο ρόλο και όχι σε συμπληρωματικό από τον πάγκο.

«Είναι ξεκάθαρο ότι εδώ με θεωρούν έναν καλό ρολίστα. Εγώ θέλω κάτι περισσότερο όμως, θέλω μια μεγαλύτερη ευκαιρία. Προσπαθώ να δουλέψω στον ρόλο που μου έχει δοθεί και να βρω τρόπους για να τον μεγιστοποιήσω. Αυτό κάνω τα τελευταία δύο-τρία χρόνια, αλλά νομίζω ότι μπορώ να κάνω κάτι περισσότερο από το να είμαι ένας παίκτης του rotation» σημείωσε στις σχετικές του δηλώσεις.

Ο Τέρνερ μετράει 12.9 πόντους, 7.3 ριμπάουντ, μία ασίστ και 2.8 μπλοκ μέσο όρο τη φετινή σεζόν, όντας ένας εκ των πλέον dominant ψηλών της λίγκας στο παιχνίδι πάνω από το καλάθι.

Το τρέχον συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2023 και οι συνολικές απολαβές του ανέρχονται στα 35 εκατομμύρια δολάρια (από 17.5 εκατομμύρια για τη φετινή και την επόμενη σεζόν). Εάν κατορθώσει να βρει και μία θέση είτε σε κάποια από τις τρεις κορυφαίες πεντάδες είτε στην κορυφαία αμυντική πεντάδα, τότε θα εξασφαλίσει άλλα δύο εκατομμύρια δολάρια.

Σε κάθε περίπτωση, οι Πέισερς εξετάζουν τις επιλογές τους για να καταφέρουν να τον έχουν ανταλλάξει έως και την trade deadline της 10ης Φεβρουαρίου και είναι σίγουρο πως ένας παίκτης των δικών του χαρακτηριστικών θα μπορέσει να αποτελέσει στόχο αρκετών ομάδων της λίγκας.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News