ΤΖΕΡΕΜΙ ΕΒΑΝΣ: «Μας δίνει ώθηση η παρουσία του κόσμου»

Ο Τζέρεμι Έβανς μίλησε πριν από την μάχη του Παναθηναϊκού με την Άλμπα Βερολίνου (10/12, 21:00) και τόνισε ότι η άμυνα είναι ένα κομβικό κομμάτι στο παιχνίδι των «πρασίνων».

Συγκεκριμένα ο Αμερικανός φόργουορντ είπε:

Για το ματς με την Άλμπα: «Φυσικά ο στόχος είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι. Όπως σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να παίξουμε σκληρά, να δώσουμε τη μάχη μας και να κερδίσουμε».

Για τα δυνατά σημεία της γερμανικής ομάδας: «Το σημαντικό είναι να κάνουμε σωστά τα πράγματα εμείς. Αυτά που έχουμε σχεδιάσει. Θα πρέπει να παίξουμε άμυνα και να βρούμε τρόπους να σκοράρουμε. Αυτό είναι το σημαντικό».

Για την άμυνα του Παναθηναϊκού: «Είναι το κομβικό κομμάτι, γιατί σε παιχνίδια στο παρελθόν έχουμε δείξει ό,τι όταν παίζουμε άμυνα είμαστε διαφορετική ομάδα. Ειδικά όταν παίζουμε ο ένας για τον άλλον».

Για το τι μπορεί να κρίνει το ματς: «Η ενέργεια, παίζουμε μέσα στην έδρα μας και μπροστά στον κόσμο μας κι αυτό είναι κάτι που μας δίνει ώθηση. Δεν θέλουμε να απογοητεύσουμε τους οπαδούς, αλλά το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να δουλέψουμε για τον εαυτό μας και να το κάνουμε για εμάς».

Για τις απουσίες του Παναθηναϊκού: «Νιώθω ό,τι είναι κομμάτι της δουλειάς. Κάθε ομάδα πρέπει να μάθει να ζει έτσι. Και η Άλμπα έχει ορισμένους παίκτες που είναι επηρεασμένοι από τους τραυματισμούς, γι αυτό έχουμε τόσους παίκτες σε μία ομάδα. Για να δίνουν όλοι βοήθειες».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News