ΠΑΟΚ: Γιάνκοβιτς και Γκρίφιν στη 12άδα απέναντι στον Άρη

Οι Γκρίφιν και Γιάνκοβιτς τέθηκαν στη διάθεση του Άρη Λυκογιάννη για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη (Σάββατο 11/12 – 20:00) παρά τους τραυματισμούς που τους ταλαιπωρούσαν!

Σε κλίμα… συσπείρωσης πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του ΠΑΟΚ, με τον Άρη Λυκογιάννη να βλέπει τους τραυματίες Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς και Μάλκολμ Γκρίφιν να συμμετέχουν σε αυτήν. Οι δυο τους δεν είναι απόλυτα έτοιμοι, όμως θα συμπεριληφθούν στη 12άδα για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη (11/12 – 20:00). Φυσικά εκτός είναι ο Τζος Κάρτερ, που χάνει όλο το υπόλοιπο της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Άρη Λυκογιάννη:

«Είναι ένα παιχνίδι την ιδιαιτερότητα του οποίου την γνωρίζουμε και την καταλαβαίνουμε όλοι. Προσπαθήσαμε αυτές τις δύο ημέρες που είχαμε στη διάθεσή μας να διαχειριστούμε πολλές και διαφορετικές καταστάσεις. Από τη μία μεριά τα ταξίδια που είχαμε, την κούραση και τους τραυματίες μας και από την άλλη να προετοιμάσουμε το μυαλό μας κυρίως πνευματικά, δίνοντας στους παίκτες τις πληροφορίες για αυτά που προσπαθεί να κάνει στο γήπεδο ο αντίπαλος και τον τρόπο με τον οποίο θέλουμε να παίξουμε ώστε να τα αντιμετωπίσουμε. Θεωρώ ότι κάναμε την καλύτερη δυνατή δουλειά στο σύντομο χρονικό διάστημα που είχαμε στη διάθεσή μας».

Όσον αφορά τους Γκρίφιν, Γιάνκοβιτς: «Τα δύο παιδιά που ήταν τραυματίες μπήκαν σε κομμάτι της τελευταίας προπόνησης. Ο βαθμός ετοιμότητάς τους δεν είναι σίγουρα αυτός που θα θέλαμε, αλλά είναι δύο έμπειρα παιδιά που θα μπουν στην δωδεκάδα. Είμαστε έτοιμοι, αγωνιστικά και πνευματικά για αυτό το σημαντικό παιχνίδι, το οποίο πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σαν μία μεγάλη γιορτή. Περιμένουμε τη βοήθεια του κόσμου, περιμένουμε το κοινό μας και ελπίζουμε ότι θα δείξουμε την καλύτερη εικόνα για να πάρουμε τη νίκη».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News