ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ: Τέλος ο Κάτας!
Ο Ισραηλινός κόουτς αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ (η ομάδα έκανε χρήση του option out και του κατέβαλε ένα μπάι άουτ) μετά από περίπου 5 μήνες παρουσίας στον πάγκο.
Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και Κάτας έλυσαν τη συνεργασίας τους καθώς οι «πράσινοι» έκαναν χρήση του σχετικού όρου και πλέον απομένει και το ντιλ με τον Δημήτρη Πρίφτη.
Ιδού η ανακοίνωση της «πράσινης» ΚΑΕ
«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Όντεντ Κάτας.
Ο Όντεντ ήταν και παραμένει ένας δικός μας άνθρωπος, ο οποίος τίμησε το «τριφύλλι» τόσο ως αθλητής, όσο και ως προπονητής με τον χαρακτήρα, την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητά του. Τον ευχαριστούμε από καρδιάς και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη ζωή και την καριέρα του.
Παράλληλα, ευχαριστούμε θερμά και τον κόουτς Λίορ Λούμπιν για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε τα καλύτερα για το μέλλον»
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή ξεκινά τον καθαρισμό των μαρμάρων του Παναθηναϊκού Σταδίου με την έμπρακτη συμβολή του Βαγγέλη Μαρινάκη
- Δημήτρης Γιαννακόπουλος: «Γι' αυτό αλλάξαμε ταχύτητα φέτος - Δεν θεωρώ ότι η περασμένη σεζόν ήταν αποτυχημένη»
- Αρης Μεταγραφές: Στο στόχαστρο ο Ζερεμί Πετρίς της Γουότφορντ
- Παναθηναϊκός: Η απουσία που είναι σαν «δώρο» και ο παίκτης που καλείται να βγάλει τα κάστανα απ' τη φωτιά
- Άρσεναλ-Ντόρτμουντ 2-3: Τρομερό γκολ από τον Καρέτσα - Έλαμψε κι ο Τζόλης με ασίστ και κερδισμένο πέναλτι (VIDEO)
