ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΩΝ: Πιο κοντά στα προημιτελικά της ΕΣΑΚΘ ο Άρης με νίκη 62-54 κόντρα στην Βεργίνα
Η ομάδα Μπάσκετ Παίδων του Άρη κέρδισε με 54-62 τη Βεργίνα και έκανε το πρώτο βήμα πρόκρισης για τα προημιτελικά του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΘ.
Ισχυρό προβάδισμα, εν’ όψει του επαναληπτικού αγώνα, πήραν οι παίδες της ομάδας μπάσκετ του Άρη παίρνωντας τη νίκη με 62-54 κόντρα στη Βεργίνα.
Ο Άρης πήρε το προβάδισμα στο πρώτο δεκάλεπτο (4-17) αλλά οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το ματς και μείωσαν σε 26-28. Οι «κιτρινόμαυροι» έπαιξαν εξαιρετική άμυνα στην τέταρτη περίοδο και πήραν μία διαφορά, που τους χάρισε τη νίκη.
Η ομάδα του Δημήτρη Μήτσικα θα δώσει τον επαναληπτικό την Παρασκευή 25/6 στο «Nick Galis Hall» και έχει «αέρα» οκτώ πόντων από την αποψινή (23/6) επικράτηση.
Τα δεκάλεπτα: 4-17, 26-28, 43-45, 54-62.
ΒΕΡΓΙΝΑ: Τσιούκης, Μίχος 2, Παπαϊωάννου 18, Δαφνητίδης Α. 12 (2), Θεολόγου 2, Αλεξάκης, Τραγιαννίδης 6, Δαλαμπίρας, Δαφνητίδης Στ. 6 (2), Αλεξίου, Παπαργυρίου 6, Γιαννακούδης 2.
ΑΡΗΣ: Δαλκιτσής 2, Κρυσταλλίδης, Μετριτίδης, Καζαμίας, Τσιλιγκαρίδης Στ. 4, Σκουλαριώτης 20 (4), Τσιλιγγαρίδης Λ. 2, Λαμπρόπουλος 8, Κογιός 6, Βλάχος, Γεροκώστας 22, Ζανής.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αδιανόητο: Ο Ζαμπίδης επιστρέφει κόντρα στον Μεϊγουέδερ στο ΟΑΚΑ!
- Μεντιλίμπαρ: «Δεν ξέρω γιατί με φωνάζουν στρατηγό» - Τι είπε για Λουίς, Κλέιτον, Μάρτινς και Ελ Καμπί
- Ολυμπιακός: Αγριεμένος ο Κλέιτον - «Ανυπομονώ να σκοράρω και να νιώσω την ατμόσφαιρα»
- Ολυμπιακός: Καταγγελία στην Ευρωλίγκα για την φραστική επίθεση στον Μπαρτζώκα
- Ολυμπιακός: Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για Τρίπολη!
