ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 87-64: Ξανά στον δρόμο των νικών
Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε πολύ εύκολα την Άλμπα Βερολίνου με 87-64, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Euroleague.
Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε ένα πολύ εύκολο βράδυ κόντρα στην Άλμπα Βερολίνου, καθώς από την αρχή του αγώνα μπήκε μπροστά στο σκορ και δεν κοίταξε ποτέ πίσω της.
Με τον Γουόλτερ Ταβάρες να κάνει ό,τι θέλει στην επίθεση και να μην νικιέται στους… αιθέρες (17 π., 7 ριμπ.) η Ρεάλ κατάφερε να κλείσει το πρώτο ημίχρονο του αγώνα στο +17 (43-26), με τους γηπεδούχους να συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό και στο δεύτερο ημίχρονο.
Στο τρίτο δεκάλεπτο, η ομάδα του Πάμπλο Λάσο διατήρησε την διαφορά σε υψηλό επίπεδο (60-46) και όπως γίνεται αντιληπτό η τέταρτη περίοδος ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα.
Εκεί η Ρεάλ έμεινε εύκολα μπροστά στο σκορ και πήρε τελικά τη νίκη με 87-64. Πέρα από τον Ταβάρες πολύ καλός ήταν ο Ρούντι Φερνάντες με 14 πόντους, ενώ και ο Άντονι Ράντολφ δείχνει ότι έχει επιστρέψει υγιής, αφού τελείωσε τον αγώνα με 13 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 19-16, 43-26, 60-46, 87-64
Δείτε τα στατιστικά των δύο ομάδων εδώ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Αγγελόπουλοι-Βρούτσης: Τα έκαναν μούσκεμα!
- Ολυμπιακός: Με Τσικίνιο και Ποντένσε κόντρα στον ΟΦΗ
- Παναθηναϊκός: «Καμία προσέγγιση η ενδιαφέρον για τις μετοχές της ΠΑΕ»
- Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κολύμβησης: Πανελλήνιο ρεκόρ η Παυλοπούλου, θέση στον τελικό έκλεισε ο Μάρκος
- ΣΕΦ: Η επιστολή των εργαζομένων για τα μεγάλα προβλήματα
