ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΚΑΣΕΛΑΚΗΣ: «Δεν ψάχνουμε δικαιολογίες, πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα με τα εκτός έδρας ματς»

Ο Λεωνίδας Κασελάκης μίλησε στην κάμερα της NOVA, στον απόηχο του εκτός έδρας αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο και της νέας ήττας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Ο Παναθηναϊκός ήταν καλός μόνο στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο και στη συνέχεια μεταμορφώθηκε προς το χειρότερο.

Ο Λεωνίδας Κασελάκης παράχωρησε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA μετά το παιχνίδι και υπογράμμισε πως οι απουσίες δεν αποτελούν δικαιολογία για τους «πράσινους».

Επιπρόσθετα, σημείωσε πως η ομάδα του θα πρέπει να παίζει με περισσότερη ενέργεια για να καταφέρνει να επικρατεί επί ανώτερων ποιοτικά ομάδων, αντισταθμίζοντας τοιουτοτρόπως το ποιοτικό χάσμα.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Ίσως μας αδικεί και το σκορ. Κάναμε το Μιλάνο να έχει αργές επιστροφές, βρήκαμε ελεύθερα σουτ, κάποια μπήκαν, κάποια όχι. Είχαμε πολύ καλή κίνηση και κυκλοφορία της μπάλας. Στο δεύτερο γίναμε στατικοί, δεν καταφέραμε να βρούμε λύσεις και γι’ αυτό μεγάλωσε η διαφορά.

Μπορεί να επηρεάζουν τα προβλήματα, αλλά δεν θέλουμε δικαιολογίες. Παίρνουμε την ευθύνη. Έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι σε 48 ώρες και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για μεγαλύτερο διάστημα. Ο κόσμος στο ΟΑΚΑ μας δίνει δύναμη, αλλά πρέπει να λύσουμε το πρόβλημα με τα εκτός έδρας παιχνίδια. Χρειάζεται περισσότερη ενέργεια για να αντισταθμίσουμε την ποιότητα των αντιπάλων.

Ευχαριστούμε στον κόσμο, οι οπαδοί μας έχουν δείξει ότι δεν μας αφήνουν μόνους και θα προσπαθήσουμε να τους το ανταποδώσουμε».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News