ΗΡΑΚΛΗΣ - ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 89-84: «Επέζησε» στο... θρίλερ με Ντάγκλας και Κουζέλογλου
Ο Ιωνικός επέστρεψε από την… κόλαση του -21, αλλά τελικά «λύγισε» απέναντι στον Ηρακλή (89-84), σε εξ αναβολής αγώνα της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.
Τέλος καλό, όλα καλά για τον Ηρακλή, ο οποίος αν και βρέθηκε στο +21 (69-48) απέναντι στον Ιωνικό, κόντεψε να… αυτοκτονήσει στο άδειο λόγω τιμωρίας Ιβανώφειο.
Στην τελική ευθεία, ο «Γηραιός» έκαμψε την αντίσταση των Νικαιωτών, καθώς οι παίκτες του Κώστα Μέξα είχαν 8/8 ελεύθερες βολές στην πιο κρίσιμη καμπή του αγώνα. Ο Ιωνικός, πάντως, είχε την ευκαιρία να στείλει το ματς στην παράταση, όμως ο Γιουτζίν Τζέρμαν αστόχησε στο τρίποντο με το οποίο θα έκανε το σκορ 87-87.
Οι δύο ομάδες έχουν πλέον ρεκόρ 3-6, με τον Ηρακλή ωστόσο να υπολείπεται λόγω ποινής, τριών βαθμών.
Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Τόνι Ντάγκλας και Γιάννης Κουζέλογλου, οι οποίοι σημείωσαν από 25 και 23 πόντους αντίστοιχα.
Από την πλευρά του Ιωνικού, ο Γιουτζίν Τζέρμαν μέτρησε 27 πόντους, ενώ ο Ρεϊβόντε Ράις συμπλήρωσε 13 πόντους.
Τα δεκάλεπτα: 22-16, 49-32, 69-55, 89-84
Δείτε ΕΔΩ τα στατιστικά των δύο ομάδων.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Για μένα η πιο ωραία φανέλα είναι πάντα η ερυθρόλευκη - Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο της ομάδας
- ΟΦΗ: Πλήγμα πριν από τη Λεβερκούζεν
- Super League Παρασκήνιο: Έχουν διαλύσει το πρωτάθλημα
- ΠΑΟΚ: Για ενδιαφέρον για τον Ικάρντι κάνουν λόγο ΜΜΕ της Αργεντινής
- Ολυμπιακός: Απουσίασε από τα εγκαίνια της μπουτίκ της ομάδας ο Ντόρσεϊ
