ΗΛΙΑΣ ΖΟΥΡΟΣ: «Παίζουμε κάτι σαν μπάσκετ...»

Ο Ηλίας Ζούρος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και τόνισε ο Προμηθέας έπαιξε άσχημα, ενώ παράλληλα επισήμανε ότι ελπίζει σύντομα να υπάρχουν εξελίξεις στα μεταγραφικά ζητήματα των Πατρινών.

Συγκεκριμένα είπε:

«Άξιζε τη νίκη η Βενέτσια. Παίξαμε άσχημα. Όταν έχεις 4/23 τρίποντα δεν μπορείς να νικήσεις κανέναν ματς. Χρειαζόμαστε μόνο δουλειά, καλά Χριστούγεννα σε όλους». 

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το μπλακάουτ στην τελευταία περίοδο: «Ο λόγος είναι απλός, η ομάδα έχει λίγους παίκτες και δεν προπονείται. Όπως ξέρετε υπήρχαν πάρα πολλά προβλήματα, εμείς δεν υα βγάλαμε έξω. Οι άλλοι έλεγαν ότι έχουν 8 παίκτες, αλλά εμείς δεν είχαμε παίκτες. 

Για παράδειγμα, ο Αγραβάνης δεν έκανε καμία προπόνηση, ήρθε σήμερα για να παίξει και αγωνίστηκε σε μεγάλο μέρος του αγώνα. Αλλιώς δεν θα μπορούσαμε να αντεπεξέλθουμε. 

Ο Χάρης Γιαννόπουλος έχει πρόβλημα στον αχίλλειο, έπαιξε για να μας βοηθήσει, ο Ρογκαβόπουλος ήταν άρρωστος, ο Μάιλς έχει πρόβλημα στο γόνατό του του δεν μπορεί να παίξει, θα χρειαστεί λογικά χειρουργείο. Καταλαβαίνετε ότι δίχως προπόνηση δεν μπορούμε να αποδώσουμε. 

Απέναντι σε μία καλή ομάδα δεν αντέξαμε. Η Βενέτσια μας έπαιξε ζώνη 30 λεπτά και εμείς δεν βάλαμε τα σουτ. 

Θα γίνουν αλλαγές, είναι δεδομένο, αλλιώς θα έχουμε πρόβλημα. Η διοίκηση δουλεύει γι’ αυτό, υπάρχει πρόβλημα στην αγορά, ελπίζουμε να έχουμε σύντομα ανακοινώσεις. Όλη η Ευρώπη ψάχνει παίκτες, οι περισσότεροι στην ίδια θέση. 

Η εικόνα του γηπέδου δεν αντιπροσωπεύει την εικόνα που θέλουμε. Και τη δική μου και της ομάδας. Πέρσι έπαιζε μπάσκετ. Τώρα παίζουμε κάτι άλλο που μοιάζει με μπάσκετ, δεν είναι μπάσκετ αυτό». 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News