ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρίψεις αντικειμένων στον πάγκο των «ερυθρόλευκων» αναφέρει το φύλλο αγώνα
Για ρίψεις αντικειμένων κάνουν λόγο στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό για την 17η αγωνιστική της Euroleague οι τρεις διαιτητές του αγώνα.
Tιμωρία αναμένεται να επιβληθεί στον Παναθηναϊκό από τον αθλητικό δικαστή της Euroleague, καθώς οι διαιτητές του αγώνα, Ντάνιελ Ιερεθουέλο, Ίλια Μπελόσεβιτς και Καρμέλο Πατέρνικο, ανέφεραν ρίξεις αντικειμένων κατά τη διάρκεια του αγώνα προς τον πάγκο του Ολυμπιακού στο ντέρμπι της 17ης αγωνιστικής.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα όσα γράφουν οι τρεις ρέφερι προς τον πάγκο της ομάδας του Πειραιά εκσφενδονίστηκαν νερά, κέρματα και μία μπαταρία.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Οι εφιαλτικές επισκέψεις στην Τούμπα - Τι έχει κάνει φέτος στην έδρα του ΠΑΟΚ
- Ολυμπιακός: Το δηλητήριο της κόμπρας
- Μουντιάλ: Ξανά εκτός η Ιταλία! Στα τελικά οι Βοσνία, Σουηδία, Τσεχία και Τουρκία
- Καιρός: Σε επιφυλακή για την κακοκαιρία Erminio – Οι περιοχές που αναμένονται έντονα φαινόμενα
- Αθλητικές μεταδόσεις: Που θα δείτε το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός και τα ΠΑΟΚ - Μούρθια, ΑΕΚ - Μπανταλόνα
