ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ VITABIOTICS: Βοηθός του Τόμιτς ο Βασιλόπουλος
«Στροφή» στην επαγγελματική του καριέρα στο μπάσκετ έκανε ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο οποίος εντάχθηκε στο τεχνικό επιτελείο του Περιστερίου ως βοηθός προπονητή του Μίλαν Τόμιτς.
Ένα νέο κεφάλαιο άνοιξε στην επαγγελματική καριέρα του Παναγιώτη Βασιλόπουλου, καθώς ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας εντάχθηκε στο τεχνικό τιμ του Περιστερίου ως βοηθός του Μίλαν Τόμιτς.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Περιστέρι:
«Η ΚΑΕ Περιστέρι Vitabiotics ανακοινώνει την συνεργασία της με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο. Ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Συλλόγου μας, θα ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο του Μίλαν Τόμιτς.
Σε μια ομάδα που έχει όλα τα εχέγγυα και δίπλα σ΄έναν προπονητή με τον οποίο έχω συνεργαστεί στο παρελθόν και τον εκτιμώ πολύ σαν άνθρωπο και σαν προσωπικότητα.
Είναι μια δύσκολη περίοδος αυτή για το Περιστέρι Vitabiotics, αλλά αν μου έλεγες να επιλέξω, αυτές θα ήταν οι συνθήκες που θα ήθελα να έχω όταν πάω σε μια ομάδα για να μπορέσω να βοηθήσω όσο μπορώ».
Η ΚΑΕ Περιστέρι Vitabiotics ανακοινώνει την συνεργασία της με τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο. Ο πρώην καλαθοσφαιριστής του Συλλόγου μας, θα ενταχθεί στο προπονητικό επιτελείο του Μίλαν Τόμιτς.
? https://t.co/YImrh7vh3C pic.twitter.com/NMgtH1RS67
— Peristeri (@peristeri_bc_sc) December 28, 2021
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
