ΚΑΪΡΙ ΙΡΒΙΝΓΚ: «Ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δίνεται»

Ο Καϊρί Ίρβινγκ επέστρεψε σε προπόνηση των Μπρούκλιν Νετς για πρώτη φορά μετά την καλοκαιρινή προετοιμασία και τόνισε ότι κατανοούσε γιατί η ομάδα αποφάσισε να τον απομακρύνει με βάση την εντολή της πόλης της Νέας Υόρκης που επέβαλε στους παίκτες να είναι εμβολιασμένοι για να αγωνιστούν στο «Barclays Center»

«Κατανόησα την απόφασή τους και τη σεβάστηκα», είπε ο Ίρβινγκ σε δημοσιογράφους την Τετάρτη (29/12) στο προπονητικό κέντρο των Νετς στο Μπρούκλιν, κάνοντας τα πρώτα δημόσια σχόλια από τις 13 Οκτωβρίου.

«Έπρεπε να αξιολογήσω πραγματικά τα πράγματα και να τα δω από τη δική τους οπτική γωνία, εννοώντας την οργάνωση, τους συμπαίκτες μου. Ήμουν προετοιμασμένος να υποστώ τις συνέπειες. Ήθελα να είμαι μέλος της ομάδας συνέχεια, αλλά δεν έγινε έτσι, για κάποιον λόγο. Όμως τώρα είμαι εδώ και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό. Ακόμη κι αν πρόκειται μόνο για τα εκτός έδρας παιχνίδια, είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία. Οι συμπαίκτες μου με υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες, όπως και όλος ο οργανισμός. Δεν θα πω ψέματα, ήταν δύσκολο για μένα να παρακολουθώ απέξω την ομάδα, με όσα συμβαίνουν στον κόσμο. Όλος ο κόσμος νιώθει τις συνέπειες του κορονοϊού. Εύχομαι να είναι όλοι υγιείς».

Ο προπονητής των Νετς, Στιβ Νας είπε ότι ο Ίρβινγκ θα χρειαστεί 1-2 εβδομάδες προτού επιστρέψει σε αγώνα. 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News