ΣΑΝ ΑΝΤΟΝΙΟ ΣΠΕΡΣ: Εκτός υγειονομικού πρωτοκόλλου ο Μάρεϊ - Σε απομόνωση ΜακΝτέρμοτ και Γουόκερ

Ο Ντετζούντε Μάρεϊ βγήκε από το πρωτόκολλο υγείας και ασφάλειας του NBA και σύντομα θα είναι ξανά διαθέσιμος για τους Σαν Αντόνιο Σπερς. Αντιθέτως, τα «σπιρούνια» δεν μπορούν να υπολογίζουν στις υπηρεσίες των Νταγκ ΜακΝτέρμοτ και Λόνι Γουόκερ, οι οποίοι εισήλθαν σε καθεστώς απομόνωσης.

Μία ευχάριστη, αλλά και δύο δυσάρεστες ειδήσεις για τους Σαν Αντόνιο Σπερς περιλάμβανε η Πρωτοχρονιά.

Το καλό νέο για τους Τεξανούς είναι πως ο Ντετζούντε Μάρεϊ συμπλήρωσε τον απαιτούμενο αριθμό ημερών σε απομόνωση και την Πρωτοχρονιά τέθηκε εκτός πρωτοκόλλου υγείας και ασφάλειας του NBA.

Ο ηγέτης και πρώτος σκόρερ των «σπιρουνιών», με 18.8 πόντους μέσο όρο ανά αγώνα, έλειψε από τα τρία τελευταία ματς και η απουσία του ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή για το σύνολο του Γκρεγκ Πόποβιτς.

Εντούτοις, θα είναι σύντομα σε θέση να ενισχύσει και πάλι τις πρσπάθειες της ομάδας του, ξεκινώντας πρόγραμμα προετοιμασίας για να βρει εκ νέου τη φόρμα του.

Τουναντίον, οι Νταγκ ΜακΝτέρμοτ και Λόνι Γουόκερ δεν υπολογίζονται για τουλάχιστον ένα ματς -αυτό με τους Πίστονς (02/01, 02:00), στην καλύτερη των περιπτώσεων, καθώς αμφότεροι εντάχθηκαν στο υγειονομικό πρωτόκολλο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News